enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

İstanbullular Müjde! Beklenen kar yağışı geliyor!

Kurak günlerin sona erdiği ve yağışlarla birlikte İstanbul’da kar yağışı olup olmayacağı konusunda İstanbullular arasında belirsizlik yaşanıyordu. Ancak bu konudaki belirsizlik, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yapmış olduğu açıklama ile son buldu. Meteoroloji’den gelen bilgiye göre, kar yağışı kaçınılmaz. İşte detaylar…

İstanbullular Müjde! Beklenen kar yağışı geliyor!
22 Aralık 2023 11:34 | Son Güncellenme: 22 Aralık 2023 11:33
A+
A-

Uzun bir aradan sonra İstanbul’un özlem duyduğu kar yağışı nihayet geliyor! Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bu beklenen kar yağışının tarihini açıkladı.

Yapılan duyuruya göre, İstanbul’da beklenen kar yağışı 2 Ocak’ta gerçekleşecek!

Özellikle İstanbul’un yüksek kesimlerinde daha fazla etkili olması beklenen kar yağışı, 2 Ocak’ta başlayacak ve etkisini 3 Ocak’ta da sürdürecek.

DİKKAT: BUZLANMAYA KARŞI UYARI!

İstanbul’da beklenen kar yağışı, ulaşımda aksamalara, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara sebep olabilir. İstanbullulardan, kar yağışı nedeniyle dikkatli olmaları konusunda uyarı yapıldı.

 

2 VE 3 OCAK’TA İSTANBUL’UN HAVA DURUMU TAHMİNİ

2 Ocak 2024, Cuma:

  • Gökyüzü: Kar yağışlı
  • Sıcaklık: 2 derece
  • Rüzgar: Kuzeydoğudan 15 kilometre bölü saat

3 Ocak 2024, Cumartesi:

  • Gökyüzü: Kar yağışlı
  • Sıcaklık: 1 derece
  • Rüzgar: Kuzeydoğudan 15 kilometre bölü saat

İstanbullular, kar yağışının ne zaman gerçekleşeceğini heyecanla bekliyordu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul’da 2 Ocak’ta kar yağışının beklendiğini duyurdu. Kar yağışının özellikle İstanbul’un yüksek kesimlerini etkilemesi bekleniyor. Bu nedenle İstanbullulara, kar yağışı dolayısıyla dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.