enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

“ İş Dünyası Kasiad’da Buluşacak

Kasiad & Kasiad Vakfı Yönetim kurulu üyeleri Genel Başkan Ayhan Aslan başkanlığında genel merkez binasında eylül ayı yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

“ İş Dünyası  Kasiad’da Buluşacak
26 Eylül 2024 16:37
A+
A-

Kastamonu Haber merkezinin Kasiad Medya ekibinden aldIğı bilgilere göre Kasiad & Kasiad vakfı genel başkanı Ayhan Aslan; “ İş Dünyası  Kasiad’da Buluşacak “ dedi,

 

Kasiad genel merkezinde gerçekleştirilen Eylül ayı yönetim kurulu toplantısı Kasiad & Kasiad vakfı genel başkanı Ayhan Aslan başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantının açılış ve gündemi  hakkında  Kasiad & Kasiad vakfı  genel sekreteri Cemal Şenol tarafından yönetim kurulu üyelerini bilgilendirdi.

Kasiad & Kasiad vakfı genel başkanı Ayhan Aslan’ın  geçtiğimiz hafta içinde vefat eden kayınpederinin cenaze törenine katılan yönetim kurulu  üyeleri ve Kasiad ailesine teşekkür ederek  konuşmasına başladı.

 “Kasiad İş Dünyası Buluşmaları Başlıyor”

Kasiad olarak yaz dönemi sona erdi. Kasiad ve kasiad vakfı olarak etkin organizasyonlara startımızı  Ekim ayından itibaren başlayacağız. Bu etkinliklerin ilki olarak sektöründe öncü kuruluşlar olan ülke ekonomisinde söz sahibi iş dünyasının değeri olan firmalarımızın yöneticilerini  Kasiad genel merkezinde “ iş dünyası buluşmaları” adı altında  toplantılarında buluşturacaklarını belirtti.

Bu etkinlikle  geçtiğimiz aylarda üçüncüsünü  düzenledikleri  3. Kastexpo fuarında Kastamonulu firmalarımız arasında sağlanan  birlik beraberlik ve dayanışma etkinliklerini sürdürmeyi hedefleyerek  dayanışma etkinliklerini   daha çok  zirvede ve sıcak  tutarak  birlikte   işbirliklerini   geliştireceklerini vurguladı.

 

Başkan Aslan konuşmasında geleneksel olarak verilen  eğiti desteği burslarımızı geleceğin teminatı  Kastamonulu üniversiteli öğrencilerimize bu eğitim ve öğretim  döneminde de sahip  çıkarak  burs ödemelerine  devam edeceklerini, burs  ödemelerinin ise ülke ekonomisinin  durumuna göre   iyileştirmeler  yapılarak  burs vermeye devam edeceğiz dedi.

Kasiad ailemiz ve iş dünyamızdan  burs  desteği  veren, katkı sağlayan iş adamları arkadaşlarımıza ve hayır severlerimize teşekkürler ediyorum. Kasiad & Kasiad vakfı olarak iş dünyasının değerlerini Kasiad ailesine yeni katılan üyelerimizle bir araya getirerek birlikte iş birliği ve çalışmalarına entegre etmek, tecrübe ve bilgi paylaşımı ve istişare  toplantılarına devam edeceklerini belirtti.

Kasiad & Kasiad vakfı basın danışmanı Abdulkadir Akın’ın için Kastamonu sivil toplum örgütleri tarafından  27 ekim 2024 günü düzenlenecek “ahde vefa “ jubile gecesine de tam kadro katılarak destek vereceklerini belirten başkan Ayhan Aslan, Meslekte 42. yıl Kastamonu camiasına hizmet eden Kasiad Basın Danışmanımız Kasiad ailemize de hazırladıkları tanıtım görsel yayınlarla önemli tanıtımlarına katkılar sağlamıştır.  Abdulkadir Akın beye gerek Kasiad ailemize ve Kastamonunun tanıtımına yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür eder başarılar dileriz dedi.

Başkan Aslan, Pandemi sebebiyle ara verilen geleneksel  iftar programına bu sene  yapılacağı müjdesini de verdi.  açıkladı.

Kasiad & Kasiad vakfı genel başkanı Ayhan Aslan başkanlıgında düzenlenen Eylül ayı yönetim kurulu toplantısına genel  sekreter Cemal Şenol, Murat  Arer, Selim Ünlü, Mesut Koyuncu, Mehmet Ali Emekli, Atilla Gür, Ender Yıldırım, Muharrem Tonba, Mehmet Yıldırım, Ugur Kırık, Demir Yılmaz ve Basın Danışmanı Abdulkadir Akın katıldı.

Haber ve fotograflar : Kasiad Medya

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.