enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’te RAM türü farklı olacak!

iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’te diğer iPhone’lara göre RAM türü farklı olacak.

iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’te RAM türü farklı olacak!
27 Temmuz 2022 11:16
A+
A-

iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max, serideki en pahalı modeller olacak ve teknoloji devi onları alt seviye modellerden ayırmaya çalıştığı için kayda değer yükseltmeler alan tek modeller olacak. Şimdi, her ikisinin de 6GB’lık daha yeni ve daha hızlı bir RAM türü içereceğini öğrendik.

Yeni bir rapor, yaklaşmakta olan iPhone serisinin üst düzey modellerinin, eski modellere kıyasla daha hızlı ve daha verimli bir bellek türü olan 6GB LPDDR5 RAM’e sahip olacağını iddia ediyor. Mevcut iPhone’lar LPDDR4x özelliğine sahiptir ve bunun standart iPhone 14 modelleri için devam etmesi bekleniyor.

4 GB bellekle başlayan iPhone 13 serisinden farklı olarak iPhone 14 serisindeki tüm modellerde 6 GB RAM bulunacak. iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max’teki LPDDR5 bellek, standart modellere kıyasla daha iyi ve enerji açısından daha verimli performans anlamına gelecek.

Modeller arasındaki tek fark bu değil, çünkü iPhone serisinin sadece üst seviye modellerinde A16 bulunurken, daha uygun fiyatlı olanlar A15’te kalacak. Ayrıca, temel modeller çentiği korurken, Pro modellerinde bir delik olacak. Modeller diğer alanlarda da farklılık gösterecektir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.