enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Instagram Profilinizi Kim Görüyor? İşte Cevabı

Instagram profilinizi kim görüyor? Popüler sorunun cevabı…

Instagram Profilinizi Kim Görüyor? İşte Cevabı
4 Haziran 2022 23:09 | Son Güncellenme: 23 Temmuz 2022 22:47
A+
A-

Burada olmak için bir Instagram hesabı oluşturmuş, fotoğraf ve videolar yüklemiş ve merak etmiş olacaksınız:

“Instagram profilimi ve içeriğini kimlerin ve kaç kişinin görüntülediğini nasıl öğrenebilirim?”

Aşağıdakilerle başlayalım:

Hesap ayarlarınızı yapmadıysanız, fotoğraflarınız ve videolarınız herkese açıktır ve özel bir hesabınız olmadığı için tüm internet kullanıcıları tarafından görüntülenebilir .

Instagram fotoğraflarımı ve videolarımı hangi kullanıcılar görür?

Bu noktada sizi üzmek zorundayım çünkü profilinize kimin girdiğini veya kimin sadece fotoğraf ve videolarınıza baktığını bilmenin bir yolu yok .

Aynı Facebook sorgusunun aksine Instagram Yardım Merkezi’nde sorgu için resmi bir yer yok .

Cevabımızdan nasıl bu kadar emin olabiliriz? Konuyla ilgili çok araştırma yaptığımız ve Instagram haberleri için günlük olarak güncellendiğimiz için onu bulmamızın bir yolu olsaydı.

Gelecekte varsa, yayınladığınızdan emin olun.

Ve neden bana cevap vermeyi vaat eden uygulamalar var?

Basit ve hızlı bir deyişle, sizinle dalga geçmek ve sizden kazanç sağlamak veya verilerinizi çalıp profilinizi kendi amaçları için kullanmak.

Android ve iOS App Store’dan indirdiğiniz uygulamaların çoğu sizden Instagram profil bilgilerinize bağlantı vermenizi isteyecektir.

Ardından verileriniz bir sunucuya gönderilecek ve uygulamanın geliştiricisi bunu profilinize girmek için kullanabilecek .

Diğer uygulamalar, profilinizde onunla etkileşime girenleri, yani fotoğraflarınızı ve videolarınızı beğenenleri, yorum bırakanları vb. gören kullanıcıların bir listesi olarak görünür.

Önceki uygulamalar yalan söylemez, ancak hangi kullanıcıların profilinizi gördüğünü ve onunla etkileşime girmediğini öğrenmek istiyorsunuz. Doğru şekilde;

Her iki durumda da, hiçbir uygulamanın size Instagram profilinize, fotoğraf ve videolarınıza giren herkesin bir listesini vermeyeceğini unutmayın.

İçeriğinizi kimlerin gördüğünü görmenin tek yolu Hikayelerinizdir . Bu özellik resmi olarak Geçmişinizin her bir bölümüne bakan takipçilerin ve kullanıcı olmayanların bir listesini görme seçeneğine sahiptir.

Bu durumda bile, bir kullanıcının bir bilgisayardan veya cep telefonundan Gizlice Geçmişinizi görebileceğini ve izleyici listesine dahil edilmediğini bilseniz de.

Son olarak, bir kurumsal hesabınız olsa bile, mevcut istatistikler kullanıcı adlarını değil, yalnızca sayıları gösterir (örneğin, bir gönderiyi çok sayıda kullanıcı gördü).

Bu tür uygulamaları kullanmışsam herhangi bir şey yapmam gerekir mi?

Güvende olmak için aşağıdaki üç adımla ilerlemenizi öneririz.

1.  Herhangi bir şüpheli uygulamanın yetkilendirmesinin iptali (erişimin kaldırılması). Profilinize erişimi olan bilmediğiniz veya güvenmediğiniz uygulamaları genellikle listeden silin.

2. Herhangi bir şüpheli uygulamayı mobil cihazınızdan kaldırın . Bu durumlarda haber alırsanız Instagram tarafından kalıcı olarak engellenme riskiniz bile var.

3. Birisi eski şifrenizi üçüncü taraf bir uygulama kullanarak bulmuşsa, başınızı dik tutmak için Instagram hesabınızın şifresini değiştirin .

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.