enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Kastamonu’da Coşkulu Karşılama

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Ekrem İmamoğlu CHP Genel Başkan Yardımcı Seyit Torun Kastamonu Belediye Caddesi ve Nasrullah Meydanı esnaf ziyaretinde bulundular.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Kastamonu’da Coşkulu Karşılama
20 Ocak 2023 19:08 | Son Güncellenme: 20 Ocak 2023 22:08
A+
A-

Cuma namazını Pir Sultan Şeyh Şaban-ı Veli hazretlerinde kılındıktan sonra esnaf ziyaretine gerçekleştirildi. Yoğun katılımın olduğu ziyaretlere İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, B.Çekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, CHP İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı ve İlçe Başkanı İlke Karabacak ile çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

 

EKREM İMAMOĞLU KASTAMONU ARAÇ’TA

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Kastamonu ziyareti kapsamında Araç ilçesinde Araç Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya’yı makamında ziyaret etti.

Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Sn. Seyit Torun, Belediye Başkanı Satılmış Sarıkaya, Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, Belediye Meclis üyeleri Aziz Özelci, İrem Yasemin Savaş, Tevfik Demir Özdemir, Sultan Savaşçı, CHP Araç İlçe Başkanı Bayram Yazan ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti İlçe Başkanı Nizamettin Gözel ve yönetim kurulu üyeleri ve Saadet Partisi İlçe Başkanı Uğur ÖZDEMİR tarafından karşılanırken, çok sayıda vatandaş Araç belediye başkanlığı girişinde sevgi gösterisinde bulundu.

Bir süre sohbetin ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Sn. Seyit Torun, Kastamonu İl Başkanı Hikmet Erbilgin, Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, CHP 24. Dönem İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi, İstanbul İl Başkan vekili, Ufuk İnan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ümit ÖZTÜRK, İBB Mahalli İdareler Genel Koordinatörü Bülent Akköse, İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi TAŞ, Cide Belediye Başkanı Mehmet Eşref Mutlu ile birlikte Araç ilçe esnafları ziyaret edilirken, ziyaret sonrasında Kastamonu’ya hareket edildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.