enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Ekrem İmamoğlu; Umreden Sonra İlk Ziyareti Kastamonu’ya Gerçekleştiriyor.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu umre’den geldikten hemen sonra Kastamonu ilimizi ziyaret edecek. Hatırlanacağı üzere eskiden Anadolunun her bir köşesinden umre ve hacca gidenler Kastamonu’ya uğrar ve Asa suyundan alır memleketlerine dönerlermiş…

Ekrem İmamoğlu; Umreden Sonra İlk Ziyareti Kastamonu’ya Gerçekleştiriyor.
19 Ocak 2023 00:02 | Son Güncellenme: 19 Ocak 2023 00:07
A+
A-

Yine hatırlanacağı üzere İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu yenilenen İstanbul seçimleri öncesinde Taşköprülü hemşehrimiz Köse ailesinin evinde iftar açmış ve bu iftar uzun süre gündemden düşmemişti.

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekilimiz Seyit Torun ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Cuma günü bir dizi açılışlar ve programlar için Kastamonu ve bazı ilçelerini ziyaret edecek.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP heyeti Cuma namazını Hazreti Pir Şeyh Şabanı Veli Camisi’nde kıldıktan sonra esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek.

 

Kastamonu Dadayda saat 16.00’da, yapımı tamamlanan Daday Kapalı Pazar Yeri’nin açılış törenine katılacak olan İmamoğlu ve heyeti geceyi Kastamonu ilimizde geçirecek.

Cuma akşamı İl protokolü başta olmak üzere Millet İttifakı ortakları, siyasi temsilciler ve muhtarlarla akşam yemeğinde buluşacak. Cumartesi Günü Kastamonu Taşköprü ilçesinde esnaf ve bazı ziyaretler gerçekleştirdikten sonra Safranbolu’ya geçecek.

İstanbul Büyükşehir Ekrem İmamoğlu Cumartesi günü ise Araç ilçesinde gerçekleştirecek mitinge katılacak ve daha sonra ise Safranbolu’ya geçip buradaki bazı etkinlere katılacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.