enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Hoşgeldin Yeni Yıl Merhaba 2022 (Yeni Yıl Mesajları)

2022 Yılına girmemiz hasebiyle Kastamonu ve ilçelerinin mülki amirleri yeni yıl mesajları yayınladılar. İşte o mesajlardan bazıları

Hoşgeldin Yeni Yıl Merhaba 2022 (Yeni Yıl Mesajları)
1 Ocak 2022 10:29
A+
A-

Kastamonu Valisi Avni Çakır’ın Yeni Yıl Mesajı

Bugün sağlık, huzur, güven için gerçekleştirdiğimiz tüm hayallerimizle birlikte yeni hedeflerimize ulaşacağımız günlerin başlangıcıdır. Türk milleti olarak daha sağlam adımlarla daha da güçlü olarak yürüdüğümüz bu yolda birlik ve beraberliğimizin, yardımlaşma ve dayanışmamızın rolü tartışılmazdır.

Kastamonu Valisi Avni Çakır Kimdir

Sağlık, mutluluk ve başarılarımız geleceğimize yön veren en önemli etkendir. Bizleri yeni umutlar, beklentilerle dolu yarınlarımıza hazırlayan en güçlü dinamiklerimiz olan devlet kuruluşlarımız halkımız ile iş birliği içerisindedir. Aynı anlayışla yeni yılda da yapılacak olan proje çalışmaları ve vatandaşlarımızın ortak iradeleri ile her alanda yeni atılımların gerçekleşeceğine inanıyorum.

Enerjimizi, potansiyelimizi, millî ve manevi değerlerimizi kullanarak bugüne kadar birçok başarılara imza atan milletimiz, yarın da sahip olduğu istikbali ve istikrarı için güvenli devlet- millet olmanın gururunu yaşayacaktır.

Kültür Başkenti, Evliyalar Şehri, Şehitler Diyarı ve Turizmin Merkezi Kastamonu ilimizin gelecek kuşaklara bırakacağı en değerli hediyesi ise güçlü iradesi, vatana, millete, devlete sadakati, yenilmez ruhu ve sağlıklı bir dünya olacaktır.

İlimizin, ülkemizin, milletimizin yaşamaya değer geleceğini vatanımızın her bir zerresine büyük bir özenle işleyen, atılımlar şehri Kastamonu halkımızın yeni yılını kutluyor; 2022 yılının hepimize sağlık, mutluluk, huzur, başarı getirmesini diliyorum.

Azdavay Kaymakamı Zafer ŞAHİN’in Yeni Yıl Mesajı;

Sevinçleri, hüzünleri ve ümitleriyle 2021 yılını geride bırakarak sağlık, huzur ve mutluluk dolu olmasını arzu ettiğimiz 2022’yi sizlerle birlikte karşılamaktan büyük bir sevinç duymaktayım.

İlçemizi ve ülkemizi daha mutlu yarınlara taşımak için bütün vatandaşlarımızın üzerine düşen fedakârlığı yerine getireceğine ve bunu kararlılıkla sürdüreceğine olan inancım tamdır.

Yeni yılda da İlçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik alanda gelişmesi ve kamu hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde sunulması için, kamu, yerel yönetim, özel sektör ve sivil toplum örgütleri ile her zaman ve her platformda işbirliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2022 yılının, Azdavay’lı hemşehrilerime, yüce milletimize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini diliyorum. Milletçe birlik, beraberlik, kardeşlik ve refah içerisinde daha nice yıllara ulaşmayı temenni ediyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.