enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Hayvan Barınağındaki görüntülerle ilgili iddialara Taşköprü Belediyesinden açıklama yapıldı

Hayvan Barınağındaki görüntülerle ilgili iddialara Taşköprü Belediyesinden açıklama yapıldı
27 Aralık 2021 23:30
A+
A-

Bir sosyal medya hesabından Taşköprü Hayvan barınağındaki görüntülerle ilgili yapılan iddilara Taşköprü belediyesi bir açıklama yaptı. İşte o açıklamalar

“Taşköprü Belediyemize ait sokak hayvanlarının geçici olarak tutulduğu alanda 26.12.2021 Pazar günü ilçe dışından hayvan sever kimliğine bürünmüş bazı art niyetli çevrelerce izinsiz olarak girilmiş ve sabah saatlerinde alana bırakılan hasta sokak köpeğinin çekimi yapılarak Belediyemiz ve ilçemiz üzerinden bir algı yaratılmış ve habersizce bu köpeğimiz buradan alınmıştır.


Bölgede ilk geçici hayvan bakım evini açan bir belediye olmamızın yanı sıra, mama odakları, kedi evleri yapılarak ilçenin çeşitli noktalarına konumlandırılmış, hayvan sever ve yerel hayvan koruma görevlilerinin de mama odaklarına rahatça ulaşabilmesi ve belediyemiz tarafından sepetli bisiklet alınıp kullanımlarına sunulmuştur.

Belediye olarak hayvan sever vatandaşlarımız ve çocuklarımızla sürekli irtibat halinde olarak sokakta yaşayan dostlarımıza verilebilecek desteği en üst düzeye çıkarma gayesindeyiz.
Kasıtlı kişi veya kişilerce yaptırılan bu algıyı yapanları kınarken, savcılık düzeyinde de hakkımızı arayacağımızı belirtirken, bundan önce olduğu gibi bundan sonrada tüm sokak hayvanlarımıza gereken ilgi ve alakayı göstereceğimizi tüm kamuoyunun bilmesini isteriz” denildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.