enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Güncel altın fiyatları yorumu: İşte gram altın ve çeyrek altın fiyatı

Güncel altın fiyatları yorumu FED Başkanı Powell’ın açıklamaları sonrası merak ediliyor.. İşte gram altın ve çeyrek altın fiyatı…

Güncel altın fiyatları yorumu: İşte gram altın ve çeyrek altın fiyatı
28 Temmuz 2022 08:53 | Son Güncellenme: 28 Temmuz 2022 08:54
A+
A-

Altın fiyatları FED Başkanı Powell’ın açıklamaları sonrası yükselişe geçti. Altın güne ons başına 1.740$’a yükselerek başladı.

GÜNCEL ALTIN YORUMLARI

Altın fiyatları 28 Temmuz 2022 Perşembe günü, FED Başkanı Jerome Powell’ın enflasyonist ve ekonomik tabloya bağlı olarak faiz artırımlarının hızını yavaşlatmanın uygun olacağını söylemesiyle, önceki seansta %1 sıçradıktan sonra Perşembe günü ons başına 1.740$’a yükselerek başladı. Daha az şahin sözleri, külçe fiyatlarını desteklerken dolar ve Hazine getirileri üzerinde ağırlık oluşturdu. ABD Merkez Bankası Çarşamba günü, beklendiği gibi, artan enflasyonla mücadele etmek için politika faizini art arda ikinci ayda 75 baz puan artırdı.

Bu arada, Dünya Altın Konseyi, Çin ve Hindistan’ın ekonomik zorluklarla karşı karşıya kalmasıyla birlikte, en büyük pazarlarda yavaşlayan büyümenin ortasında 2022’nin ikinci yarısında fiziksel altın talebi görünümünü düşürdü. WGC ayrıca agresif küresel parasal sıkılaştırma nedeniyle zayıflayan yatırım talebi konusunda uyardı.

KASTAMONU ALTIN FİYATLARI – GRAM VE ÇEYREK ALTIN FİYATI

Kastamonu altın fiyatları ise şu şekilde;

Gram altın fiyatı 998 lira,

Çeyrek altın fiyatı 1664 lira,

Yarım altın fiyatı 3326 lira,

Cumhuriyet altın fiyatı 6632 liradan işlem görüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.