enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonusporun Nihayet Yüzü Gül’dü 1-0

GMG Kastamonuspor, Yeni hocası Fırat Gül idaresinde 27. hafta mücadelesinde Gazi stadında, Menemenspor ile karşı karşıya geldi. Temsilcimiz Fırat Gül ile çıktığı ilk maçta zorda olsa 3 puana ulaştı.

GMG Kastamonusporun Nihayet Yüzü Gül’dü 1-0
25 Şubat 2024 16:01 | Son Güncellenme: 25 Şubat 2024 16:03
A+
A-

GMG Kastamonuspor’un yeni Teknik Direktörü Fırat Gül, bu mücadeleye; Abdullah Yiğiter, Erhan Kartal, Erkan Reşmen, Oğuz Yılmaz, Yalçın Kılınç, Muhammet Emin Sarıkaya, İsmail Güven, İlyas Kubilay Yavuz, Yiğitali Bayrak, Okan Eken ve Samet Ali Kaya ilk 11’i ile başladı. Yedek kulübesinde; Samet Karabatak, M.Berkan Aydeniz, Timur Temeltaş, Beylül Aydın, Ramazan Keskin, Umut Erdem, M.Alptekin Çaylı, Ali Akkuş, Abdülaziz Solmaz, ve Muhammet Arslantaş’tan oluşan yedekler oturdu.

 

İlk 6’ya girmek için mücadele eden ve Tecrübeli Teknik Direktör Yılmaz Vural’ın çalıştırdığı Menemenspor, karşılaşmasına iyi başlayamayan temsilcimiz, ilk yarıda tutuk bir oyun sergiledi. Gol pozisyonu üretmekte sıkıntı çeken GMG Kastamonuspor’da İlyas Kubilay Yavuz sarı kart görerek cezalı duruma düştü.

İkinci yarıya daha iyi başlayan temsilcimiz, 58’ gelişen atakta topla buluşan golcümüz Okan Eken’in attığı güzel golle 1-0 öne geçti.

Teknik Direktör Fırat Gül, Golden sonra Yiğitali Bayrak, Kubilay Yavuz ve Samet Ali Kaya’yı oyundan alarak, yerlerine Timur Temeltaş, Yusuf Türk ve Ali Akkuş’u oyuna dahil etti.

Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca, mücadele temsilcimizin 1-0’lık üstünlüğü ile bitti. GMG Kastamonuspor bu galibiyetle puanını 52’ye çıkardı. Haftaya deplasmanda Denizlispor ile karşılaşacağız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.