enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor Menemenspor Maçında 3 Puan Peşinde

GMG Kastamonuspor, Yeni hocası Fırat Gül idaresinde bugün Gazi stadında, Menemenspor ile karşı karşıya geliyor. Fırat Gül ile çıkışa geçmek isteyen temsilcimizin hedefi liderlik koltuğuna tekrar oturmak.

GMG Kastamonuspor Menemenspor Maçında 3 Puan Peşinde
25 Şubat 2024 07:32 | Son Güncellenme: 25 Şubat 2024 07:53
A+
A-

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta liderlik mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, bugün saat 14.00’da Gazi Stadı’nda Menemen Futbol Kulübü’nü ağırlayacak. Oynadığı 24 maçtan 14 galibiyet 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan temsilcimiz Kastamonuspor, ikinci yarıda istediği sonuçları alamayınca Teknik Direktör değişikliğine giderek, bu hafta başı Fırat Gül ile anlaşmıştı

‘Problem konuşmaya değil, çözüm üretmeye geldim’

 Levent Eriş’ten boşalan koltuğa geçen ve Kastamonuspor ile ilk antrenmanına çıkan Teknik Direktör Fırat Gül, kaybettikleri avantajı yeniden yakalayabileceklerini ve bu yüzden problem konuşmak için değil çözüm üretmek için geldiğini söyledi. TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta liderlik mücadelesi veren ve ikinci devreye kötü başlangıç yapan GMG Kastamonuspor, Pazar günü karşılaşacağı Menemen Futbol Kulübü maçının hazırlıklarını sürdürüyor.  GMG Kastamonuspor ile ilk antrenmanına çıkan Teknik Direktör Fırat Gül, kaybettikleri avantajı yeniden yakalayabileceklerini ve bu yüzden problem konuşmak için değil çözüm üretmek için geldiğini söyledi.

GMG KASTAMONUSPOR MENEMENSPOR MAÇININ HAKEMLERİ

GMG Kastamonuspor Menemen Futbol Maçının Hakemi olarak Ankara bölgesinden Onur Bingöl atandı. Karşılaşmanın yardımcıları ise, Ankara’dan Salih Burak Demirel ve yine Ankara’dan Mustafa Tosun oldu. Maçın dördüncü hakemi ise Ankara Bölgesinden Evren Aydoğan oldu.

GMG KASTAMONUSPOR MENEMENSPOR MAÇINDA CANLI YAYIN VAR MI?

Pazar güni Saat 14: 00’da başlayacak karşılaşma Kastamonu Gazi Stadyumunda oynanacak ve itibaren GMG Kastamonuspor Youtube kanalından canlı ve ücretli olarak yayınlanması bekleniyor. Karşılaşmayı buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Ayrıca Kastamonu haber ekibimizin izlenimlerine göre, GMG Kastamonuspor ve Menemenspor arasında Pazar saat 14: 00’da oynanacak karşılaşma Süper kanalsport platformu üzerinden ücretli ve canlı yayınlanacak.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.