enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor’da Derincespor Karşısında Tek Hedef Galibiyet (CANLI İZLE)

TFF 2.Lig Kırmızı grupta zirve mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, 15. hafta karşılaşmasında kendi saha ve seyircisi önünde Belediye Derincespor ile karşılaşacak.

GMG Kastamonuspor’da Derincespor Karşısında Tek Hedef Galibiyet (CANLI İZLE)
24 Kasım 2023 09:40 | Son Güncellenme: 24 Kasım 2023 12:12
A+
A-

Pazar günü Gazi stadında oynanacak karşılaşma saat 14:00’te başlayacak. Bu maçla birlikte her iki takım tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelmiş olacak. tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecek. Derince Belediyespor son iki karşılaşmayı kazanarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Maçla ilgili tüm detayları Kastamonu Haber ekibimiz araştırdı

Temsilcimiz GMG Kastamonuspor ise geçen hafta deplasmanda Uşakspor karşısında aldığı 4-2’lik galibiyetinin morali ile karşılaşmaya çıkacak. Lider Amedspor’un puan kaybetmesiyle puan farkını indiren temsilcimiz, haftaya oynayacağı Amedspor maçı öncesi puan kaybetmek istemiyor.

GMG KASTAMONUSPOR BELEDİYE DERİNCESPOR MAÇININ HAKEMLERİ

Pazar günü Gazi Stadında saat 14:00’te başlayacak karşılaşmanın hakemleri ve gözlemcileri de belli oldu. Buna göre karşılaşmanın orta hakemi olarak Konya bölgesinden Ramazan Doğanay düdük çalacak. Yardımcılıklarını ise Afyon bölgesi hakemlerinden Kurtuluş Aslan ve Ağrı bölgesinden Recep Gündüz yapacak. Karşılaşmanın 4.Hakemi ise Trabzon bölgesinden Murat Kasap olarak belirlendi.

Karşılaşmada diğer görevliler ise;

HAKKI GÜLER(Gözlemci)
MUAMMER ŞAHİN(Temsilci)
MUSTAFA MURAT SÜMERCAN(Temsilci)

GMG KASTAMONUSPOR BELEDİYE DERİNCESPOR MAÇINDA CANLI YAYINLANACAK MI?

28 Ekim Cumartesi günü Saat 14: 00’da başlayacak karşılaşma Kastamonu Gazi Stadyumunda saat 14:00’dan itibaren GMG Kastamonuspor Youtube kanalından canlı olarak yayınlanması bekleniyor. Karşılaşmayı buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Ayrıca, GMG Kastamonuspor ve Belediye Derincespor arasında Pazar saat 14:00’da oynanacak karşılaşma Süperkanalsport platformu üzerinden ücretli ve canlı yayınlanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.