enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor’a Gazi Stadında Soğuk Duş 0-1

İkinci ligde sezonun ikinci devresi başladı. Lider GMG Kastamonuspor, ikinci yarının ilk maçında Gazi stadında Etimesgut Belediye ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 berabere biten karşılaşmada, ikinci yarıda da istenilen oyunu ortaya koyamayan GMG Kastamonuspor sahadan 1-0 yenik ayrıldı.

GMG Kastamonuspor’a Gazi Stadında Soğuk Duş 0-1
14 Ocak 2024 16:08
A+
A-

Teknik Direktör Levent Eriş, ikinci yarının ilk maçına; ABDULLAH YIĞİTER, M. BERKAN AYDENİZ, UMUT ERDEM, ERKAM REŞMEN, OĞUZ YILMAZ, YALÇIN KILINÇ, İSMAİL GÜVEN, YİĞİTALİ BAYRAK, İLYAS KUBİLAY YAVUZ, OKAN EKEN ve YUSUF TÜRK ilk 11’i ile çıktı. Karşılaşmayla ilgili tüm detayları Kastamonu Haber ekibimiz hazırladı.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında vasat bir oyun vardı sahada. Son pas ve final paslarında isabet olmayınca, gol pozisyonu üretmekte sıkıntı çekti takımlar. Karşılaşmanın ilk yarısında Erkam ve Yusuf Türk ile gol pozisyonundan yararlanamadık. Nitekim karşılaşmanın ilk yarısı başladığı gibi bitti ve takımlar soyunma odasına 0-0 beraberlikle girdiler. İlk yarıda takımımızdan Oğuz Yılmaz ve rakip takımdan Berk Akgönül sarı kart gördüler.

İkinci yarıya da aynı 11 ile başlayan GMG Kastamonuspor, biran önce golü bulmak için ilk oyuncu değişikliğini karşılaşmanın 53’ Yiğitali Bayrak’ın yerine Ramazan Keskin’i alarak yaptı. 59’ ise golcü oyuncumuz Okan Eken sarı kart gördü.

Karşılaşmanın 64’ Etimesgut Vedat Bora’nın attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Bu gol takımızda moralleri bozdu. Leven Eriş hemen oyuncu değişikliğine giderek, Berkan Aydeniz ve İsmail Güven’in yerine, Abdülaziz Solmaz ve yeni transfer Ahmet Sun’u oyuna aldı.

Beraberlik in yüklenen temsilcimizde son bölümde Erkam Reşmen’in yerine Erhan Kartal oyuna dahil oldu.

Son dakikalarda rakip oyuncu Muhammed Bayır ikinci sarı kartan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraksa da bu avantajı da kullanamadık ve ikinci yarının ilk maçını kendi sahamızda kaybederek 7 puan farkı koruyamadık. GMG Kastamonuspor 43 puanda kalırken, en yakın rakibimiz Iğdırspor 39 puana yükseldi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.