enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor Yıkıldı: Gazi’de Namağlup Ünvanı da, Puanlarda gitti 3-4

 TFF 2.Lig Kırmızı grupta namağlup yoluna devam eden temsilcimiz GMG Kastamonuspor, 13.hafta mücadelesinde kendi saha ve seyircisi önünde İskenderunspor ile karşalaştı.,

GMG Kastamonuspor Yıkıldı: Gazi’de Namağlup Ünvanı da, Puanlarda gitti 3-4
12 Kasım 2023 16:08
A+
A-

  GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, İskenderunspor karşısına ; 21 ABDULLAH YİĞİTER, 25 MUHAMMED EMİN SARIKAY, 19 UMUT ERDEM, 15 OĞUZ YILMAZ, 6 RAMAZAN KESKİN, 4 EMRE CAN COŞKUN, 45 ALİ AKKUŞ, 8 İSMAİL GÜVEN, 41 YİĞİTALİ BAYRAK, 14 İLYAS KUBİLAY YAVUZ ve 11 YUSUF TÜRK ilk 11’i ile başladı. Maçla ilgili tüm detayları Kastamonu Haber merkezi hazırladı.

Karşılaşmaya iyi başlayamayan GMG Kastamonuspor, Süleyman Güneş’in attığı golle maçın ilk dakikalarında 7’ 1-0 geriye düştü.

Daha sonraki dakikialarda dengeyi sağlayan GMG Kastamonuspor beraberlik için rakip kaleye yüklenmeye başladı.

33’ golcü futbolcumuz Yusuf Türk attığı golle beraberliği sağladı. İlk yarının son bölümünde her iki takımda dengeyi bozacak golü atamayınca, takımlar soyunma odasına 1-1 beraberlikle gittiler.

İkinci yarıya oyuncu değişiklilkleri ile başlayan GMG Kastamonuspor’da Ali Akkuş ve Emre Can Coşkun oyundan çıkarken yerlerine Abdülaziz Solmaz ve Zahit Fındık dahil oldu.

İkinci yarının ilk dakikalarında dengeyi bozmak isteyen taraf temsilcimiz GMG Kastamonuspor, çok istediği gole 66.dakikada ikinci yarıda oyuna dahil olan Zahit Fındık ile kavuşarak 2-1 öne geçti.

Golün sevinci uzun sürmedi ve sadece iki dakika sonra rakip İskenderunspor Kutay Yokuşlu ile beraberliği yakaladı.

77’ rakip İskenderun Muhammet Demirci ile bir kez daha öne geçti ve skoru 3-2’ye taşıdı.

Lider Amedsporu yakalamak ve zirveye ortak olmak için beraberlik için yüklenen GMG Kastamonuspor, 83’ Kutay Yokuşlu’ya engel olamadı ve skor bir anda 2-4 oldu.

Uzatmanın son dakikasında İlyas Kubilay Yavuz’un attığı gol skoru değiştirsede mağlubiyeti değilştirmedi ve kendi sahamızda 4-3 yenilgiden kurtulamadık

Haftaya 25 Puanla ve namağlup olarak ikinci sırada giren temsilcimiz bu skorla ağır bir yara alarak 3.ncü sıraya geriledi. Lider Amedsporunda puan kaybettiği grupta zirveye 4 takım ortak olmuş oldu. GMG Kastamonuspor Gazi stadında ummadığı bir skorla sahadan mağlup ayrıldı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.