enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor Şampiyonluğa Hazır Değilmiş 0-1

GMG Kastamonu, Gazi stadında şampiyonluğun en önemli maçında, taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği maçta lider Amedspor ile karşı karşıya geldi. Maç boyunca istediğimiz oyunu ortaya koyamayınca bu önemli maçta etkili olamadık ve maçı kaybettik.

GMG Kastamonuspor Şampiyonluğa Hazır Değilmiş 0-1
14 Nisan 2024 17:06
A+
A-

  GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Fırat Gül, bu önemli maçta sahaya; Abdullah Yiğiter, Erkam Reşmen, Ramazan Keskin, Yalçın Kılınç, Erhan Kartal, İsmail Güven, Yiğitali Bayrak, İlyas Kubilay Yılmaz, Okan Eken ve Abdülaziz Solmaz ilk 11’i le çıktı. Yedeklerde ise; Samet Karabatak, Oğuz Yılmaz, M.Berkan Aydeniz, M.  Alptekin Çaylı, Furkan Çil, Timur Temeltaş, Samed Ali Kaya, Muhammet Arslantaş, Ali Akkuş ve Yusuf Türk hazır bulundu.

Kastamonu’ya lider gelen Amedspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal ise; Aykut Özer, Serkan Odabaşoğlu, Çekdar Orhan, Yılmaz Ceylan, Berk İsmail Ünsal, Adem Uğur Gezer, Eyüp Oskan, Veli Çetin, Oktay Aydın, Onur Karakabak ve Mert Çapar ile çıktı.

Karşılamayla ilgili tüm detayları Kastamonu Haber ekibimiz hazırladı. Bu kritik karşılaşmayı Süper Lig hakemlerinden Erkan Özdamar yönetti. Karşılaşmayı ünlü spiker Melih Gümüşbıçak anlattı.

Maça başlar başlamaz gelişen bir atakta Eyüp Oskan’ın uzaktan şutunu kaleci Abdullah Yiğiter inanılmaz bir hatayla elinden kaçırdı ve 3’ kendi sahamızda 1-0 yenik duruma düştük.

Karşılaşmanın 13’ Yiğitali Bayrak’ın kullandığı serbest vuruş kaleciden döndü, dönen topu Okan Eken tamamlayamadı ve yüzde yüz bir golden olduk.

18’ Okan Eken’i arkadan çekerek durduran Adem Uğur Gezer sarı kart gördü.

20’ dakikada hızlı gelişen Amedspor atağında kalecimiz Abdullah net bir kurtarış yaparak 2.nci gole izin vermedi. Bu dakikaya kadar Amedspor hızlı hücumlarla gol ararken, temsilcimiz Kastamonuspor set oyunuyla gol aradı.

Karşılaşmanın 28’ defanstan çıkarken kaptırdığımızda topta ceza sahası içinde Berk İsmail’in kaleye giden şutunu çıkararak net pozisyonu önlemiş oldu.

Temsilcimiz İlk 30’ sahada istediğini yapamadı, pozisyona girmekte zorluk çekti ve kendi kalesinde net pozisyonlar verdi.

34’ gelişen Amedspor atağında uzaktan vurulan topu kalecimiz zorla uzaklaştırdı. Temsilcimiz topla çıkışlarda ve takip ataklarında çok basit hatalar yaptı.

37’ Muhammet Emin Sarıkaya’nın güzel ortasında defans topu kornere attı. Muhammet Emin Sarıkaya bu dakkaya kadar hem defansif anlamda hem ofansif anlamda sahanın en iyisiydi.

39’ Amedsporlu Serkan bir anda yerde kaldı. Hakem Erkan Özdamar ilk müdahaleyi yaparak sağlık görevlilerini sahaya davet etti.

İlk yarıda rakibin en önemli oyuncuları Berk İsmail, Çekdar Orhan ve Mert Çapar’ın etkili olmasını engelledik ama hücüma çıkışlarda istediklerimizi yapamadık. Abdülaziz Solmaz çok etkisiz kaldı. İlk yarının son anlarında Amedspor kalecimizle karşı karşıya kaldı, vuruşunu Abdullah kurtardı ama hakem pozisyonu ofsayt olarak değerlendirdi.

İlk yarının son anlarında Amedspor Çekdar Orhan ile çok tehlikeli geldi, defansımız topu son anda uzaklaştırdı.

İlk yarıda Amedspor her atağında kalemizde tehlike oluşturdu. Ama biz çokta tehlike oluşturamadık.

İkinci yarıya Abdülaziz Solmaz’ın yerine Yusuf Türk oyuna dahil oldu. 55’ takımımızda İsmail Güven darı kart gördü.

60’ Yiğitali’ye yaptığı müdahale nedeniyle Eyüp Oskan sarı kart gördü. Kullandığımız serbest vuruşta oluşan karombelde Okan Eken topa dokunamadı.

61’ ani gelişen Amedspor atağında Serkan’ın uzaktan sert vuruşunu kalecimiz Abdullah güzel bir hamleyle topu kornere çeldi. Kullanılan kornerden gelen top az farkla auta gitti.

63’ Amedsporlu Oktay Aydın sarı kart gördü. Bu dakikada İsmail Güven ve Muhammet Emin Sarıkaya oyundan çıkarken Furkan Çil ve Mustafa Alptekin Çaylı oyuna dahil oldular.

65’ Amedsporda Yılmaz Ceylan oyundan çıkarken yerine Muhammet Enes Durmuş dahil oldu.

Son 20’ girilirken temsilcimiz savunma güvenliğini tamamen bırakarak beraberlik için yüklenmeye başladı. Bu durum hızlı ataklarla hücuma çıkan Amedspor için avantaj oluşturabilirdi.

74’ Sağdan gelişen atağımızda Yusuf Türk çağrazdan kaleciyle karşı karşıya kaldı kaleci topu kornere çeldi.

75’ kullandığımız serbest vuruşta top auta gitti. Bu dakikada Erkam Reşmen ve Yiğitali Bayrak oyundan çıkarken golcülerimiz Samet Ali Kaya ve Muhammet Arslantaş oyuna dahil oldular.

85’ gelişen atağımızda ceza sahasına yapılan ortayı son anda kaleci kornere çeldi. Kornerden gelen topu ise kaleci zorda olsa kontrol etti.

Maçın son anlarında beraberlik için yüklenen GMG Kastamonuspor kalesinde yüzde yüz golü son anda önledik. Yapılan ortalarda Amedspor defansı hata yapmayınca gol pozisyonlarında etkili olamadık. Maçın son dakikalarda gerginlik had safhadaydı. Maçın son anlatındaki çabalarımız gol atmaya yetmeyince, kendi sahamızdaki bu maçtaki mağlubiyetle puan farkı 6 puana çıkmış oldu. Artık kalan 3 haftada umutlar playoff maçlarına çevrildi.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.