enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor Maalesef Erzincan’da da Mağlup 2-1

İkinci yarıya kendi sahasında mağlup olarak başlayan ve 7 puanlık farkı korumayan GMG Kastamonuspor, 21.hafta mücadelesinde zorlu Anagold 24 Erzincan deplasmanına çıktı. Temsilcimizde ikinci yarıda kötü sonuçlar devam ediyor.

GMG Kastamonuspor Maalesef Erzincan’da da Mağlup  2-1
21 Ocak 2024 16:10
A+
A-

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, deplasmandaki bu karşılaşmaya; ABDULLAH YIĞİTER, ERHAN KARTAL, UMUT ERDEM, YALÇIN KILINÇ, ERKAM REŞMEN, İSMAİL GÜVEN, ALİ AKKUŞ, YIĞİTALİ BAYRAK, İLYAS KUBİLAY YAVUZ, OKAN EKEN ve YUSUF TÜRK ilk 11’ile çıktı.

Her iki takım bu maça kadar 4 maçta karşı karşıya geldiler. Bu maçların 2’sini evsahibi takım, 1’ini GMG Kastamonuspor kazandı ve 1 maçta berabere bitti.

Karşılaşmaya ev sahibi Erzincanspor hızlı başladı. Karşılaşmanın 8’ ev sahibi Anagold Erzincanspor, Çınar Tarhan’ın attığı golle 1-0 öne geçti. Golden sonra dengeyi kuran GMG Kastamonuspor beraberlik golüne karşılaşmanın 39’ golcü oyuncumuz Okan Eken bulduğu güzel golle beraberliği sağladı.

Karşılaşmanın ilk yarısı karşılıklı atılan birer golle 1-1 berabere bitti.

İkinci yarıya çıkarken oyundan Ali Akkuş’u oyundan alan Teknik Direktör Levent Eriş, sahaya ise Ramazan Keskin’i sürdü.

İkinci yarıya da hızlı başlayan ev sahibi 24 Erzincanspor, 52’ Kubilay Yavuz ile bir gol daha bularak 2-1 öne geçti.

Golden sonra oyuncu değişikliğine giden temsilcimizde, Yiğitali Bayrak ve Erhan Kartal çıkarken, yerlerine yeni transferimiz Ahmet Sun ve Berkan Aydeniz dahil oldu.

Arzuladığı beraberlik golünü bir türlü bulamayan GMG Kastamonuspor’da Yusuf Türk ve Umut Erdem yerlerini Abdülaziz Solmaz ve Mustafa Çaylı’ya bıraktılar.

Maçın kalan dakikalarındaki baskımız gol getirmeyince sahadan 2-1 mağlup ayrıldık. İkinci yarıya kötü başlayan temsilcimiz 2 haftada 6 puan kaybedince, 43 puanla liderlik devam etse de puan farkı da sadece 1’e düşmüş oldu. Haftaya kendi sahamızda Fethiyespor ile karşılaşacağız.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.