enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor Lider Iğdırspor’u Yenemedi 1-1

Kastamonuspor, TFF 2.lig 25. Hafta mücadelesinde lider Iğdır FK ile Kastamonu Gazi Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.
Temsilcimiz 1 puanı son anlarda kurtardı.

GMG Kastamonuspor Lider Iğdırspor’u Yenemedi 1-1
11 Şubat 2024 16:09
A+
A-

   GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, bu önemli mücadeleye; Abdullah Yiğiter, Erhan Kartal, M.Alptekin Çaylı, Oğuz Yılmaz, Yalçın Kılınç, İsmail Güven, Yiğitali Bayrak, Behlül Aydın, İlyas Kubilay Yılmaz, Yusuf Türk ve Okan Eken ilk 11’i ile başladı.   Kulübede; Samet Karabatak, M.Berkan Aydeniz, Ramazan Keskin, Umut Erdem, Erkan Reşmen, Ali Akkuş, Timur Temeltaş, Abdülaziz Solmaz, Muhammet Arslantaş ve Samet Ali Kaya’dan oluşan yedekler oturdu.

Tribünlerin dolu olduğu karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. Rakip Iğdırspor golcümüz Okan Eken’i hiç boş bırakmadı ve Okan her topla buluşmasında 2 futbolcu etrafındaydı. Alagöz Holding Iğdırspor, genelde tek pas ve derin paslarla atak geliştirdi. Karşılıklı ataklarda final pasları yerlerini bulmayınca takımlar gol pozisyonuna girmekte zorlandılar.

Karşılaşmanın 35’ sağ kanattan gelişen atağımızda, yeni transferimiz Behlül Aydın’ın ceza sahası dışından sert ve isabetli şutu direkten döndü, dönen topa yarım voleyle filelere göndermek isteyen Okan Eken maalesef zoru becerdi ve topu auta attı.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında gelişen Iğdırspor atağında defansımızın ofsayt diye duraklamasından dolayı topla buluşan Eyüp Aydın’ın vuruşu direkten dönünce derin bir oh çektik.

Karşılaşmanın ilk yarısında yeni transferlerimiz Erhan Kartal ve Behlül Aydın mücadeleleriyle geçer not aldılar.

Karşılaşmanın ilk yarısında takımlar gol atmaya muvaffak olamayınca devre 0-0 bitmiş oldu.

İkinci yarıya oyuncu değişikliği ile başlayan GMG Kastamonuspor, oyundan Behlül Aydın’ı çıkarırken, yerine Erkan Reşmen dahil oldu. Karşılaşmanın 49’ sakatlanan Okan Eken, oyuna devam edemeyince yerine Muhammet Arslantaş dahil oldu.

İkinci yarı çok basit hatalar çok top kaybı yaptık. Rakip Iğdırspor uzun toplarla gol bulmaya çalıştı ve son paslarda başarılı olamadı. Temsilcimiz bu dakikalarda orta sahada ve defanstan top çıkarmakta zorluk çekti.

60’ Yusuf Türk soldan cezasahasına girdi, şurunda top az darkla auta gitti.

64’ defansımızın arkasına atılan topta ceza sahası sağ çizgisinde topla buluşan Tahir’in içeriye çevirdiği top Oğuz’a çarptı ve ağlarla buluşunca 1-0 yenik duruma düştük.

69’ Soldan kullandığımız serbest vuruşta Oğuz Yılmaz’ın kafa vuruşu az farkla üsten auta gitti. Bu dakikada İsmail Güven oyundan çıkarken yerine Samet Ali Kaya oyuna dahil oldu.

75’ Iğdırspor soldan ceza sahasına girdi ve top Tahir’in vuruşunda az farkla auta gitti.

80’ Yiğitali Bayrak ve Erhan Kartal oyundan çıkarken, yerlerine Abdülaziz Solmaz ve Berkan Aydeniz oyuna dahil oldular.

81’ Abdülaziz’in kullandığı serbest vuruşunda Oğuz topa dokunamayınca beraberlik golünden olduk.

86’ kaleye 25 metreden kullandığımız serbest vuruşu Abdülaziz Solmaz mükemmel bir vuruşla topu ağlare gönderdi ve temsilcimiz beraberliği yakalamış oldu.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma ikinci yarısında atılan karşılıklı gollerle 1-1 bitmiş oldu. Temsilcimiz GMG Kastamonuspor puanını 48 yaparken, lider Iğdırspor 52 puana yükseldi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.