enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor Kritik Düzcespor Deplasmanından 3 Puanla Dönmek İstiyor (CANLI İZLE)

Yeni Teknik Direktörü Fırat Gül ile 3’te 3 yapan GMG Kastamonuspor, 30.Hafta müsabakasında deplasmanda Düzce Cam Düzcespor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimizde parola: Galibiyet

GMG Kastamonuspor Kritik Düzcespor Deplasmanından 3 Puanla Dönmek İstiyor (CANLI İZLE)
9 Mart 2024 23:44
A+
A-

Kastamonu Haber ekibimizin edindiği biliglere göre; GMG Kastamonusporun bu haftaki rakibi Düzce Cam Düzcespor son üç maçta 5 puan alarak yükselişe geçti. 10 Mart Pazar günü Düzcespor Kastamonuspor maçı Düzce Şehir Stadyumunda saat 14.00’de başlayacak.

TARAFTAR DÜZCEYE AKIN EDİYOR

Kastamonuspor taraftarları Düzceye adeta akın ediyor. Kastamonu’dan, Ankara’dan, Bursa’dan ve İstanbul’dan otobüsler maç için sabah erken saatlerde Düzceye hareket edecekler. Ayrıca bazı taraftarlarda kişisel olarak kendi imkanlarıyla maça gitmesi bekleniyor. Biletler 75 TL’den satılıyor. 58 Puanlı GMG Kastamonuspor bu maçı kazanıp, 59 Puanlı lider Amedsporun puan kaybetmesini bekleyecek.

DÜZCESPOR GMG KASTAMONUSPOR MAÇININ HAKEMLERİ

TFF 2.lig kırmızı grupta 30. hafta maçları bugün ve yarın oynanacak. Düzce Şehir stadyumunda oynanacak Düzce Cam Düzcespor GMG Kastamonuspor maçının hakemlerini TFF açıkladı. Orta hakemlik görevini İstanbul bölgesinden Fevzi Erdem Akbaş yapacak. 1. yardımcı hakem İstanbul bölgesinde Önder Çalış, 2. yardımcı hakem yine İstanbul bölgesinden Göktuğ Hazar Erel oldu. Maçın 4. hakemi olarak ise Tekirdağ bölgesinden Serkan Eryılmaz olarak belirlendi.

DÜZCESPOR GMG KASTAMONUSPOR MAÇINDA CANLI YAYIN VAR MI?

Karşılaşma, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Youtube kanalı üzerinden yayınlanacak.

Maçı sitemiz üzerinden de linke tıklayarak takip edebilirsiniz.

GMG Kastamonuspor Kritik Düzcespor Deplasmanından 3 Puanla Dönmek İstiyor (CANLI İZLE)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.