enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor Derincede Kayıp 0-0

Şampiyonluk hesapları yapan temsilcimiz GMG Kastamonuspor 34.Hafta karşılaşmasında Kocaeli’de Belediye Derincespor ile karşı karşıya geldi. Derincespordan 3 puanı alamadık maalesef.

GMG Kastamonuspor Derincede Kayıp 0-0
7 Nisan 2024 17:05
A+
A-

GMG Kastamonuspor Teknik Direktör Fırat Gül Derince deplasmanında, Kalede Abdullah Yiğiter, Erkam Reşmen, Ramazan Keskin, M. Emin Sarıkaya, M. Berkan Aydeniz, Furkan Çil, İsmail Güven, Yiğitali Bayrak, Samet Ali Kaya ve Okan Eken ilk 11’ ile çıktı. Maçla ilgili tüm detayları Kastamonu Haber ekibimiz hazırladı.

İlk yarıya iyi başlayamayan GMG Kastamonuspor, rakip sahaya topu taşımakta, paslaşmakta ve pozisyon bulmakta çok zorlandı. Kullanılan duran top ve köşe vuruşlarından da bir sonuç alamayan temsilcimiz karşılaşmanın ilk yarısının son dakikasında Derincespor ceza sahası içinde çıkan arbedede Samet Ali Kaya ve Volkan Altınsoy karşılıklı sarı kart gördüler ve takımlar soyunma odasına 0-0 beraberlikle girdiler.

İlk yarıda ortaya konan oyun şampiyonluk mücadelesi veren bir takıma yakışmadı. Haftaya lider Amedspor ile oynayacağımız için bu oyun yetmez.

İkinci yarıda da oyuna iyi başlamayan ve pozisyona girmekte zorlanan temsilcimiz GMG Kastamonuspor, 57’ İsmail Güven ve Samet Ali Kaya’yı oyundan alırken yerlerine Yusuf Türk ve İlyas Kubilay Yılmaz oyuna dahil oldu.

74’ Rakip Derincespor çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kaldı top az farkla auta gidince derin bir oh çektik.

Karşılaşmada son 15’ girilirken henüz net bir gol pozisyonu bulamadık.

Karşılaşma başladığı gibi sona erince şampiyonluk yolunda önemli 2 puan kaybetmiş olduk. Lider Amedspor ile puan farkı 3’e çıkmış oldu.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.