enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor 3 Puan İçin Belediye Derincespor Deplasmanında

2.Lig Kırmızı grupta liderlik ve şampiyonluk için mücadele eden GMG Kastamonuspor, haftaya oynayacağı Amedspor maçı öncesi Derince maçını kazasız 3 puanla geçmek istiyor.

GMG Kastamonuspor 3 Puan İçin Belediye Derincespor Deplasmanında
6 Nisan 2024 23:07
A+
A-

GMG Kastamonuspor köprüden önce son çıkış olan Derince Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak. Karşılaşma 7 Nisan Pazar saat 15:00’da başlayacak.

GMG KASTSMONUSPORDA MORALLER YERİNDE

Teknik Direktör Fırat Gül ile 7 maçın 7’sini de kazanarak şampiyonluk yarışına tekrar ortak olan GMG Kastamonuspor, ligde kalma mücadelesi veren Belediye Derincespor ile karşılaşacak. Hafta arası yapılan antremanlarda GMG Kastamonusporlu futbolcuların son derece moralli oldukları gözlendi. Haftaya Gazide oynanacak olan Amedspor maçı öncesi tek sıkıntı Yusuf Türk’ün sarı kart sınırında olması. İlk yarıda Diyarbakırda 2-1 yenerek lider olan temsilcimiz, kendi sahadında da kazanarak tekrar liderlik koltuğuna oturmak istiyor.

TEKNİK DİREKTÖR FIRAT GÜL: KASTAMONUYA İKİ BAYRAM YAŞATACAĞIZ

GMG Kastamonuspor, Belediye Derincespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Kocaeli’ye hareket etti. GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Fırat Gül, Belediye Derincespor karşılaşması öncesi yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramında rutin olarak çalışmalarını sürdüreceklerini ve asıl bayramın kendileri için sezon sonunda olacağını kaydetti.

Bizim için Uşak maçı artık bitti, şimdi de Derincespor maçına hazırlanıyoruz. Derincespor maçı bizin için çok önemli. Derincespor da küme düşme hattına yakın bir takım. Onlarında kendilerine göre hesapları bulunuyor. Bizimde şampiyonluk iddiamız var. İnşallah gülen taraf biz oluruz” dedi.

DERİNCE BELEDIYESPORDA EKSİKLER VAR

Sarı-Lacivertli ekipte, bu kritik maç öncesinde eksikler var. Fethiyespor maçında sakatlanan kaleci Eray Birniçan, GMG Kastamonuspor maçında da yok. Son İnegölspor maçında sakatlanan kanat oyuncusu Okan Baydemir’in de pazar günkü maçta oynamasının zor olduğu açıklandı. Sarı kart cezalısı olduğu için İnegöl’de forma giyemeyen forvet oyuncusu Ege Özkayımoğlu ise Kastamonuspor maçında sahada olacak.


BELEDİYE DERİNCESPOR GMG KASTAMONUSPOR MAÇININ HAKEMLERİ

Karşılaşmayı Konya bölgesi hakemlerinden Burak Akdağ yönetecek. Burak Aldağ’ın yardımcılıklarını ise Trabzon bölgesinden Burak Cansız ve Konya bölgesinden Mehmet Büyükyılmaz yapacak. Karşılaşmanın 4.hakemi ise Armağan Çıbık olarak belirlendi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.