enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor Derince Bir Nefes Aldı 2-1

TFF 2.Lig Kırmızı grupta zirve mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, 15. hafta karşılaşmasında kendi saha ve seyircisi önünde Belediye Derincespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı zorda olsa kazanan temsilcimiz lidere bir adım daha yaklaştı.

GMG Kastamonuspor Derince Bir Nefes Aldı 2-1
26 Kasım 2023 16:02
A+
A-

Dün Lider Amedspor’un yine berabere kaldığı haftayı galibiyetle tamamlamak isteyen, GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Belediye Derincespor karşılaşmasına” 21 Abdullah Yiğiter, 88 Yalçın Kılınç, 6 Ramazan Keskin, 15 Oğuz Yılmaz, 40 Berkan Aydeniz, 8 İsmail Güven, 41 Yiğitali Bayrak, 19 Umut Erdem. 14 Kubilay Yavuz, 9 Okan Eken ve 11 Yusuf Türk ilk 11’i ile başladı. Maçla ilgili tüm ayrıntı, analiz ve detayları Kastamonu Haber ekibimiz hazırladı.

Maça kontrollü başlayan her iki takımdan Belediye Derincespor 9’ Ünal Emre Durmuşhan ile bulduğu golle deplasmanda 1-0 öne geçti.

Bu gole cevap gecikmedi. 15’ defans futbolcumuz Yalçın Kılınç Gazi stadında beraberlik golünü getirerek eşitliği sağladı.

İlk yarıda her iki takımda gol pozisyonlarından yararlanamayınca ilk devre karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere bitti.

İkinci yarıya her iki takımda oyuncu değişiklikleri ile başladı. Temsilcimizde İlyas Kubilay Yılmaz ve Ramazan Keskin oyundan çıkarken, yerine Zahit Fındık, Abdülaziz Solmaz dahil oldu.

Eşitliği bozmak ve zirveye iyice yaklaşmak isteyen GMG Kastamonuspor, 62’ golcümüz Okan Eken’in attığı güzel golle 2-1 öne geçti.

Galibiyet golünden sonra da oyuncu değilikliği yapan Tekk Direktör Levent Eriş, Yasin Türk’ü oyundan alırken yerine Yasin Başaytaç’ı aldı.

Maçın son bölümüne girerken Okan Eken ve Berkan Aydeniz sarı kart görürken, İsmail Güven’in yerine Mustafa Çaylı oyuna girdi.

Maçın son anlarında heyecan çok yükselsede maçta başka gol olmayınca kendi sahamızdaki bu önemli maçı 2-1 kazanarak puanımızı 31 yaparak Lider Amedsporla puan farkını bir puana düşürmüş olduk. Haftaya Amedsporla deplasmanda karşılaşacağız.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.