enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor Amedspor ile Gazide Final Maçı Oynayacak: Kazanırsa Şampi… (CANLI İZLE)

Kastamonu Gazi stadı büyük bir maça hazırlanıyor. GMG Kastamonuspor olmazsa olmaz maçlarından birini ve en önemli maçını pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacak.

GMG Kastamonuspor Amedspor ile Gazide Final Maçı Oynayacak: Kazanırsa Şampi… (CANLI İZLE)
12 Nisan 2024 01:28 | Son Güncellenme: 12 Nisan 2024 01:36
A+
A-

   GMG Kastamonuspor 35. Hafta mücadelesinde 3 puan geriden takip ettiği lider Amedspor ile Pazar günü saat 15:00’da Gazi stadında karşı karşıya gelecek. GMG Kastamonusporda tek hedef ve düşünce ilk yarıda deplasmanda yendiği rakibini yenerek puanları eşitleyerek ikili averajla liderliğe oturmak. GMG Kastamonuspor bu karşılaşmayı kazandığı takdirde genel averaja bakılmaksızın ilk yarıdaki maçı da kazandığı için grubun yeni lideri olacak ve şampiyonluğa iyice yaklaşacak. GMG Kastamonuspor İlk yarıda deplasmanda galip gelmiş ve liderliğe de oturmuştu.

Gazi stadındaki bu büyük mücadeleye Kastamonu ve ilçelerinden taraftarların akın etmesi bekleniyor. Hatta İstanbul, Ankara ve Bursa vb. illerdeki dernekler bu büyük maç için organizasyonlar yapıyorlar.

BAŞKAN CENGİZ AYGÜN’DEN ÖNEMLİ UYARI

Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün, “Amedspor düşmanımız değil, kardeşimiz. Amedspor bizi en iyi şekilde karşıladı, biz de en iyi şekilde ağırlamak istiyoruz” dedi.

Kastamonuspor başkanı; Amedspor’u en iyi şekilde karşılayacağız sözünü verdi!“ Amacımız kazanmak, 1. Lige çıkmak için mücadele ediyoruz, galip gelmek istiyoruz ve FairPlay çerçevesinde mücadele edeceğiz aksi durumda onlar Diyarbakır’da bizi alkışladılar bizde alkışlayacağız..”

Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün Amedspor maçı öncesi provokasyonlara karşı taraftarı uyardı:

“Amedspor düşmanımız değil, kardeşimiz.”

GMG KASTAMONUSPOR AMEDSPOR MAÇININ HAKEMLERİ

Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından bu önemli karşılaşma için açıklanan hakemler şöyle; Maçın orta hakemi olarak, Çanakkale bölgesi A klasman yani süper lig hakemi Erkan Özdamar atandı. Erkan Özdamar’ın yardımcılıklarını Ankara bölgesinden Azad İlhan ve Adana bölgesinden Ferat Çalar yapacak. karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Aksaray bölgesinden Volkan Okur olarak belirlendi.

GMG KASTAMONUSPOR AMEDSPOR MAÇINI CANLI İZLE

GMG Kastamonuspor – Amed Sportif Faaliyetler karşılaşması TFF YouTube sayfasından canlı olarak yayınlanacağı belirtildi. Bu linke tıklayarak karşılaşmayı canlı izleyebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.