enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor Aksaray Belediyespor Maçında Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor (CANLI İZLE)

2.Lig Kırmızı grup 31.hafta mücadelesinde 68 Aksaray Belediyespor ile karşılaşacak olan GMG Kastamonuspor’da tek hedef galibiyet serisini devam ettirmek. Kastamonu Haber ekibimizin özel haberi

GMG Kastamonuspor Aksaray Belediyespor Maçında Galibiyet Serisine Devam Etmek İstiyor (CANLI İZLE)
15 Mart 2024 13:05 | Son Güncellenme: 15 Mart 2024 13:59
A+
A-
Teknik Direktör Fırat Gül ile anlaştıktan sonra 4 maçını da kazanarak 12 Puan toplayan GMG Kastamonuspor, 5’te 5 yapmak için kendi saha ve seyircisi önünde, ilk yarıda deplasmanda 2-0 kazandığı 68 Aksaray Belediyespor maçına hazırlanıyor.
17 Mart Pazar günü saat 14.00’te Gazi Stadyumu’nda oynanacak mücadelede GMG Kastamonuspor’da, sarı kart cezalısı Timur Temeltaş ile sakatlıkları bulunan Oğuz Yılmaz ve Batuhan Gebecelioğlu forma giyemeyecek.

TEKNİK DİREKTÖR FIRAT GÜL: HİÇ BİR RAKİBİ KÜÇÜMSEMEYECEĞİZ

   GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Fırat Gül antrenmanda yaptığı açıklamada şunları söyledi; 4 haftadır galip geliyoruz inşallah bunu sezonun sonuna kadar da böyle devam ettiririz. Ama şunu söylemek lazım önce bu hafta gerçekten çok ciddi bir deplasmanda 3 puan aldık çünkü rakibimizin düşme derdi vardı. Onlar da üz yüzüyle oynadılar. Yani neyi var neyi yok sahaya koyan bir rakiple oynadık. O yüzden zor bir maç oldu ben kendi takımımız adına şunu söyleyebilirim Kastamonuspor zaman zaman oyun içinde dalgalanmalar yaşayabilir zaman zaman skora yönelik oynayabilir ama hiçbir zaman gayretinden mücadelesinden ödün vermeyecek bunu ilk geldiğimde de söyledim. Biz şartlar ne olursa olsun her zaman sonuç odaklı oynayacağız. Çünkü puan anlamında puantaj anlamında hiç kredimiz yok maçlardan 3 puan almak için nasıl oynanması gerekiyorsa, bu 4 maçta nasıl oynadıysa bundan sonra da aynı şekilde oynayacağız.
  Aksaray takımı bu ligin iyi oyuncularına sahipler yani kadro olarak değerlendirdiğiniz aslında kötü bir takım değil, hatta iyi bir takım diyebiliriz. Rakibimiz üst üste mağlubiyetler almışlar ama ben şunu tekrar söylüyorum, ikinci Lig’in iyi takımlarından biri santraforundan stoperin kadar bu ligde  hem tecrübeli hem potansiyelli genç oyuncuları da var. İyi bir takımlar zor bir maç olacak kolay bir maç olmayacak, zaten kolay maç yok bu saatten sonra. Çünkü artık  ligin sonu yaklaştı, düşme potası daraldı, Playoff potası daraldı, şampiyonluk yarışı kızıştı. O yüzden kolay maç yok her maçımız zor geçecek onun farkındayız hiçbir rakibimizi küçümsemeyeceğiz hiçbir rakibimizi de gözümüzde büyütmeden maçları nasıl kazanmamız gerekiyorsa o şekilde hazırlanmaya devam edeceğiz dedi.

GMG KASTAMONUSPOR 68 AKSARAY BELEDİYESPOR MAÇININ HAKEMLERİ

TFF bu önemli karşılaşmaya Gaziantep bölgesinden Abdullah Volkan Aydın’ı atadı. Aydın’ın yardımcılıklarını ise Mersin Bölgesinden Halil Tolgahan Demir ve Hatay bölgesinden Rüştü Muhammet Orcan yapacak. karşılamanın 4. hakemi ise Kırıkkale bölgesinden Uğurcan Gökler olarak açıklandı.

GMG KASTAMONUSPOR 68 AKSARAY BELEDİYESPOR MAÇINDA CANLI YAYIN VAR MI?

Karşılaşma, başlama saatinden itibaren Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Youtube kanalı üzerinden yayınlanacak. Maçı sitemiz üzerinden de linke tıklayarak takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.