enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

GMG Kastamonuspor 3 Puan İçin İskenderun Deplasmanında (CANLI İZLE)

2.Lig Kırmızı grupta şampiyonluk mücadelesi veren GMG Kastamonuspor, 32. hafta mücadelesinde, ilk yarıda kendi sahamızda ilk yenilgimizi aldığımız kritik İskenderun deplasmanına 3 puan parolasıyla gitti.

GMG Kastamonuspor 3 Puan İçin İskenderun Deplasmanında (CANLI İZLE)
23 Mart 2024 23:45
A+
A-

ESKİ OYUNCUMUZ ERGİN KELEŞ RAKİP İSKENDERUNSPORDA

GMG Kastamonuspor, ligin 32. haftasında İskenderun Futbol Kulübü’ne konuk olacak. Karşılaşma saat 14:00’da Hatay Kırıkhan stadyumunda oynanacak.

Daha önce GMG Kastamonuspor formasını giyen ve kırmızı-siyahlı formayla gol kralı olan ünlü futbolcu Ergin Keleş, bu kez rakip takımda bize karşı mücadele edecek.

GMG Kastamonuspor Teknik Direktör Fırat Gül ile çıktığı 5 karşılaşmayı da kazanmayı bildi ve zirveye ortak oldu. Rakip İskenderunspor ise son 2 haftadır sahadan mağlubiyetle ayrılıyor. İskenderunsporda maddi kriz olduğu ve futbolcuların alacaklarını alamadıkları için moralsiz olduğu belirtiliyor.


İskenderunspor – GMG Kastamonuspor Maçının Hakemleri

GMG Kastamonuspor ile İskenderunspor A.Ş. arasında oynanacak müsabakayı Sakarya bölgesi hakemlerinden Levent Gümüşdere yönetecek. Gümüşdere’nin yardımcılıklarını Balıkesir bölgesinden Enes Biroğlu ve Eskişehir bölgesinden Alp Osman Karaosmanoğlu yapacak.

Maçın dördüncü hakemi ise Kahramanmaraş bölgesinden Serkan Gürbüz olacak.

İskenderunspor – GMG Kastamonuspor maçı hangi kanalda?

Şampiyonluk için önem arz eden bu karşılaşmanın her iki takımın ve TFF Youtube kanalından yayınlanması bekleniyor.


İSKENDERUNSPORDAN DOSTLUK MESAJI: DEĞERLİ CAMİAMIZA VE TARAFTARLARIMIZA

İskenderunspor A.Ş. Başkanı Hakan Bolat imzalı bir dostluk mesajı yayımladı. İşte o mesaj

İskenderunspor Kulübü olarak futbolun her zaman dostluk ve kardeşlik olduğunu dile getirdik. Bu noktada GMG Kastamonuspor ile yarın oynayacağımız 32. hafta müsabakası da aynı düşüncede olacaktır. Kulübümüzün tekrardan küllerinden doğmasında büyük bir emeği ve özverisi olan değerli dostum GMG Kastamonuspor Kulüp Başkanı Cengiz Aygün ve Enes Aygün’ün şahsım ve şehrimiz açısından yeri çok farklı aynı zamanda değerlidir. Bizler, yarın oynayacağımız müsabakada dost ve kardeş kulübümüz GMG Kastamonuspor’u en iyi şekilde misafir edeceğiz. Tribünlerde hiçbir kötü tezahürat olmadan Türkiye’ye örnek olacak bir müsabaka oynayacağımıza yürekten inanıyor, tüm taraftarlarımızı yarın ‘tek yürek’ olarak maça davet ediyorum.

Sevgi ve saygılarımla…

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.