enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Galatasaraylıların Yeni Efsanesi ve Transfer Sihirbazı Erden Timur Kimdir (Nerelidir?)

Galatasaray Futbol A.Ş Başkanvekili ve Galatasaraylı taraftarların gözbebeği, yeni efsanesi Erden Timur kimdir? Kaç yaşında ve nerelidir? Babası kimdir hangi işlerle uğraşıyor? Neden bu kadar çok seviliyor? Tasavufa ilgisi nasıl başladı? Erden Timur hakkında tüm merak edilenleri sizler için araştırdık….

Galatasaraylıların Yeni Efsanesi ve Transfer Sihirbazı Erden Timur Kimdir (Nerelidir?)
10 Eylül 2022 12:22 | Son Güncellenme: 10 Eylül 2022 21:56
A+
A-

Galatasaray’lılar onu nasıl sevmesin ki? Forma sponsoru bulunamadı, ‘ben olurum’ dedi. Stadyum isim hakkına talip yok dendi hemen sponsor oldu. Galatasaray’a bir yandan milyonlar kazandırırken diğer yandan kulübün tek kuruşunu boşa harcamamak için gecesini gündüzüne katmaya devam ediyor.

Seçim öncesi yaptığı müthiş projelerle ve bir kadar da başarılı sunumlarıyla dengeleri değiştirdi. O dönem mahkemece seçimin ertelenmesine kızan taraftarlar şimdiler de ise iyi ki böyle mahkemelerimiz varmış diyorlar.

Galatasaray kongresinde Başkan Dursun Özbek’in listesinde olan ve Dursun Özbek’e seçim kazandıran bir isim olan Erden Timur; Galatasaray’ın yaptığı dünyaca ünlü muhteşem transferlere ödediği düşük ücretlerle başta ezeli rakipleri şaşkına çevirmiş durumda ama Galatasaraylılar bu durumdan çok ama çok memnun..

 

İşte o Galatasaray’ın Erden Timur İmzalı muhteşem transferleri

Leo Dubois
Abdulkerim Bardakcı
Kazımcan Karataş
Sergio Oliveira
Haris Seferovic
Fredrik Midtsjö
Lucas Torreira
Dries Mertens
Mauro Icardi
Yusuf Demir
Mathias Ross
Juan Mata
Milot Rashica

 

 

      PEKİ BAŞARILI BİR İŞADAMI OLAN NEF YÖNETİM KURULU BAŞKANI ERDEN TİMUR KİMDİR?

 

 

  Galatasaraylıları adeta büyüleyen ve taraftara güven veren ve mütevazi kişiliğiyle de gönüllerde taht kuran bir insan olan Erden Timur, 16 Kasım 1981 tarihinde Mersin’de doğdu. Babası Enerji, lojistik ve turizm şirketleri bulunan 1955 doğumlu Musa Timur’dur.

Tarsus Amerikan Koleji’nden 2000 senesinde mezun olan Erden Timur, 2005 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olarak avukatlık diplomasını aldı.

Marmara Üniversitesinden sınıf arkadaşı Emine Timur ile evli olan Erden Timur’un, Ala Bade adında bir kız olmak üzere Yusuf Kenan adında da bir erkek çocuk babasıdır.

Daha sonra London School of Economics’te Ekonomi yüksek lisansına başlayan Timur, babasının rahatsızlığı nedeniyle eğitimini yarım bırakarak üçüncü ayda Türkiye’ye döndü. Döndükten sonra aile şirketlerine ait bir arsada yarım kalan bir projeyi tamamlamak için inşaat sektörüne giren Erden Timur, 2010 yılında Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş çatısı altında Galatasaraylıların çok seveceği NEF markasını kurdu ve başta İstanbul olmak üzere Bodrum, Londra gibi şehirlerde markalı konut projelerini hayata geçirdi.

TİMUR SOYİSMİ NEREDEN GELİYOR?

Erden Timur soy ismini çok seviyor. Çünkü soy ismi ailenin köklerinden geliyor. Batı Türkistan’dan 1870’lerde Türkiye’ye gelen aile büyüklerinin köklerine saygıyla seçtiği Timur soyadını, şimdi o aynı saygıyla, kurduğu şirkete vererek “Timur Gayrimenkul” koymuş. Timur Gayrimenkul’e ait NEF markasını ise kamuoyu 2010 yılında İstanbul, Gültepe’deki “NEF 163” ile duyurdu.

Erden Timur ve NEF markası bundan sonra gündemden hiç düşmeyeceğe ve Galatasaraylıların unutmayacağı efsane bir isim olacağı kesin gibi bakılıyor. Erden Timur’a Galatasaray’ın gelecekteki başkanı olarak bakılıyor. Hele birde kongre öncesi yaptığı projeler hayata geçer ve Galatasaray’ın borçlarını sıfırlayıp faiz sarmalından da kurtarırsa işte o zaman ne Galatasaray’ı ne de Galatasaraylıları sittin sene kimseler tutamaz.

Erden Timur beye; Tüm sevdikleri ile birlikte; Sağlık, sıhhat, mutluluk ve huzur içinde uzun ömürler ve her daim başarılar dileriz.

Yorumlar
  1. Zafer dedi ki:

    Erdem Timur tam bir Galatasaraylı. inşallah bu sezon takım şampiyon olur.