enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibinde çöküş dönemi: Galatasaray için büyük fırsat

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde karşılaşacağı İngiliz devi Manchester United, sezona sorunlarla başladı. Takımın yeni transferi Sofyan Amrabat, sakatlık nedeniyle 6 hafta boyunca takımdan ayrılacağı açıklandı. Bu sakatlık sonrasında hücum oyuncusu Amad Diallo ise ameliyat edilerek en az 3 ay boyunca sahalardan uzak kalacak.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibinde çöküş dönemi: Galatasaray için büyük fırsat
7 Eylül 2023 12:55
A+
A-

Manchester United cephesinde sıkıntılar bir türlü sona ermiyor. Arsenal’e karşı 3-1’lik bir mağlubiyet alınmasının ardından, gösterilen kötü futbol takım içinde büyük hayal kırıklığına neden oldu. Üstüne üstlük, ardı ardına gelen sakatlık haberleri, takımın moralini iyice bozdu.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde rakibi olan Manchester United, her geçen gün zor zamanlar geçiriyor. Yeni transferleri Sofyan Amrabat’ın 6 hafta boyunca sahalardan uzak kalacağı haberi, İngiliz dev takımın moralini oldukça bozdu.

Bir başka kötü haber de şu ki, Amad Diallo dizinden operasyon geçirdi ve en az 3 ay boyunca sahalardan uzak kalması gerekiyor. Bu sakatlık haberlerinin yanı sıra, takımın yıldızlarından Jadon Sancho ve Antony, Manchester United tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United ile ilk maçını  3 Ekim Salı günü deplasmanda Old Trafford’da oynayacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.