enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Galatasaray Kar Gibi Erimeye Devam Ediyor 1-3

Galatasaray Kar Gibi Erimeye Devam Ediyor 1-3
20 Ocak 2022 23:18
A+
A-

Fatih Terim’i gönderip Guardilonun yardımcılığını yapmış Torent’i getiren Galatasaray yönetimi 2 haftadır 2 mağlubiyet aldı ve tam 7 gol yedi.

Fatih Terim kozu ile başkan seçilen Burak Elmas ve yönetimi altı ay içinde tüm kredisini bitirdi ve artık tribünlerden “Yönetim İstifa” sesleri yükselmeye başladı bile.

Galatasaray 1-3 Kasımpaşa

39’ Halil Dervişoğlu
45+2’ Ryan Donk
60’ Umut Bozok
90+3’ Kevin Varga

Her kötü güden takım yeni hocayla ivme kazanırken Galatasaray’ın daha da kötü gitmesi taraftarların sabrını taşırmış durumda. Hafta içi yönetici Işıtan Gün’ün geçmiş twitleri ile zor anlar yaşayan başkan Burak Elmas Kasımpaşa mağlubitiyle çok daha zor günler yaşamaya devam edeceğe benziyor. Önümüzdeki hafta lider Tranzonsporu ağırlayacak olan Galatasaray bu maçıda kaybetmesi durumunda küme düşme potasına tamamen girmiş olacak.

Fatih Terim gibi efsane olmuş bir hocayı gönderip 60 yaşına kadar TD’lük yapmamış tecrübesiz ve Guardilonun yardımcısı olmasından başka bir başarısı olmayan hocayı takımın kurtarıcısı olarak getirmek başkan Burak Elmas’ın tüm kredisini bitirmesine sebep oldu. Takımın sahada ruhsuz bür şekilde top oynaması ve mağlubiyeti kabul etmiş görüntüsü taraftarı çileden çıkarmış oldu. Özellikle kaleci İsmail Çipe’nin güven vermeyişi ve sahaya 3’lü savunma ile çıkılması ve kötü futbol taraftarın yönetimi istifaya davet etmesine yetti arttı bile… Şampiyonluk için çıkılan bir sezonda küme düşme potasına kadar düşen bir Galatasaray bakalım bu gidişat nereye gidecek?

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.