enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Fenerbahçelileri Üzen Transfer Gelişmesi! Genç yıldız takımdan ayrılıyor mu?

Fenerbahçe’nin parlayan yıldızı İsmail Yüksek, sergilediği üstün performansla gözleri üzerine çekerken, iddialara göre Lyon ve Marsilya, genç oyuncu için teklifte bulundu.

Fenerbahçelileri Üzen Transfer Gelişmesi! Genç yıldız takımdan ayrılıyor mu?
24 Ocak 2024 17:17
A+
A-

Fenerbahçe’nin orta sahasında adından sıkça söz ettiren İsmail Yüksek, Avrupa kulüplerinin ilgisini çekti. Fenerbahçe’nin milli futbolcu için en az 15 milyon euro talep ettiği iddia edilirken, İsmail Yüksek’e Lyon ve Marsilya’dan iki teklif geldiği belirtildi.

FRANSA’DAN GELEN TEKLİFLER

Sabah gazetesinin haberine göre, Fenerbahçe’ye teklifte bulunan Fransız kulüpleri Lyon ve Marsilya, İsmail Yüksek için 12-13 milyon euro arasında bir teklif sundu.

FRED’İN SAKATLIĞI TRANSFERİ ETKİLİYOR

Haberde, Fred’in sakatlığının transfer sürecini nasıl etkileyebileceğine dair vurgu yapılırken, İsmail Yüksek’in Avrupa’da oynamak istediği ifade edildi. Fenerbahçe yönetimi arasında İsmail Yüksek’in transferi konusunda fikir ayrılıkları yaşandığına dair bilgiler de paylaşıldı.

TRANSFER KARARI YÖNETİME BIRAKILDI

İsmail Yüksek’in transfer kararını Fenerbahçe yönetimine bıraktığı belirtilirken, İsmail Yüksek’in mevcut sezon içinde toplam 30 maça çıkarak 1 gol ve 4 asistle katkı sağladığı bilgisi de paylaşıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.