enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Fabio Cannavaro Adana Demirspor’un Yeni Teknik Direktörü mü Oluyor?

Adana Demirspor’da Patrick Kluivert’in yerine Fabio Cannavaro’nun getirileceği iddiası konuşuluyor. İtalyan basınında çıkan haberlerde, efsane futbolcu Fabio Cannavaro’nun, Patrick Kluivert’in yerine ülkemizin son yıllarda dikkat çeken anadolu kulübü Adana Demirspor’un yeni teknik direktörü olmak için görüşmelerde bulunduğu öne sürülüyor.

Fabio Cannavaro Adana Demirspor’un Yeni Teknik Direktörü mü Oluyor?
11 Aralık 2023 19:41
A+
A-

Adana Demirspor’da Cannavaro Dönemi mi? 

İtalyan medyasına göre, Süper Lig’in önemli kulüplerinden Adana Demirspor’un teknik direktörlüğüne eski İtalyan futbol yıldızı Fabio Cannavaro’nun getirilmesi bekleniyor. Bu gelişme, kulübün haziran ayından bu yana Adana’da görev yapan Hollandalı çalıştırıcı Patrick Kluivert ile olan sözleşmesini yakın zamanda feshetmesinin ardından geldi.

Şu anda ligde beşinci sırada yer alan Adana Demirspor, bu yaz Konferans Ligi elemelerinde Osijek’i mağlup ederek Avrupa’da manşetlere çıktı. Ancak son dönemdeki kötü sonuçlar nedeniyle Kluivert’in görevine son verildi.. Takım son altı lig maçında yalnızca bir galibiyet elde etti. Salı günkü yaşanan gelişmeler ve ortaya atılan iddialar, kulüp ile Cannavaro arasındaki müzakerelerin yoğunlaştığı yönünde. 

Fabio Cannavaro Kariyer

Cannavaro’nun koçluk kariyeri boyunca Çin kulüpleri Guangzhou ve Tianjin’i yönetti, kısa süreliğine Çin milli takımına koçluk yaptı ve en son olarak  Suudi Arabistan kulübü Al Nassr ve İtalya Serie B takımı Benevento’yu çalıştırdı. Bir oyuncu olarak Cannavaro, İtalya’nın 2006 Dünya Kupası’nı kazanan kadrosunun bir parçasıydı ve İtalyan milli takımında etkileyici bir şekilde 136 kez forma giydi. 

Bakalım futbolculuk kariyeri çok parlak olan Fabio Cannavaro’yu Adana Demirspor’un başında ligimizde görebilecek miyiz? Adana Demirspor ikinci Montella’sını bulabilecek mi? O kişi Cannavaro mu olacak? İlerleyen günlerde resmi açıklamaların ardından her şey daha net olacak. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.