enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Erbakan Hocadan Özdemir Bayraktar’a “Senin Bu işi yapman Farz-ı Ayndır”

Erbakan Hocadan Özdemir Bayraktar’a “Senin Bu işi yapman Farz-ı Ayndır”
19 Ekim 2021 15:56 | Son Güncellenme: 19 Ekim 2021 16:08
A+
A-

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı ve Milli Teknoloji Hamlesi öncüsü Özdemir Bayraktar  geçtiğimiz gün Hakk’a kavuşmuş bugün ise toprağa verilmişti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı, Merhum Özdemir Bayraktar ve Merhum Milli Görüş Lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca arasında yaşanan bir olayı anlattı. Mahmut Asmalı’nın anlattığına göre Erbakan Hoca, BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar’a İHA yapımı konusunda, “Senin bu işi yapman Farz-ı Ayndır” diyerek destek vermiş.

 

       “SENİN BU İŞİ YAPMAN FARZ-I AYNDIR”

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Mahmut Asmalı’nın Özdemir Bayraktar’ın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada şunlar söyledi:

“Biz kendisiyle İkitelli’de aynı sitede komşuyduk, o vesileyle bizim ofisimizi de ziyarete gelmişti. Bir saatlik sohbetimizde özellikle 90’lı yıllarda insansız hava araçlarıyla, bu teknolojiyi ülkemize kazandırmak için yaptığı mücadeleyi bize anlatmıştı. Merhum Başbakanımız Necmettin Erbakan hocamızla olan bir diyaloğundan bahsetmişti, çok etkilenmiştim. Bu teknolojiyi ülkeye kazandırmak için verdiği mücadeleleri anlatınca Erbakan hocamız kendisine, ‘Özdemir Bey, sistemin önünden geçen borular var ve onların önünde de tıkaçlar var, senin de, benim de görevim o tıkaçları patlatmak’ demiş. O da ‘evet, ben o tıkaçları patlattım ama iki tane de aort damarı patlattım bu sebepten’ diye cevap vermiş. Erbakan hoca da ‘çektiğin sıkıntıları biliyorum ama senin bu işi yapman farzı ayndır’ demiş. Allah rahmet etsin ikisine de, iyi ki de vazgeçmemiş ve yakın tarihimizi değiştirecek işlere imza atmışlar.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.