enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

En Sık Kullanılan Müzik Dinleme Uygulamaları

Türk halkı olarak müzik dinlemek için en çok hangi uygulamayı kullanıyoruz? Hangi müzik programı daha iyi? En kaliteli müzik nerede dinlenir? Ses kalitesi en iyi uygulama hangisi? hayatın her anını dolu dolu geçirmek isteyenler boş anlarında da müzik dinlemek isterler. Spor yaparken, yemek yaparken, işe giderken ya da yalnızca rahatlamak istediğimizde bile müzik hayatımızın önemli bir parçasını oluşturabiliyor. Peki bu durumda hangi uygulamaları kullanıyoruz? En iyi müzik dinleme ve dinlerken dinlenme uygulamaları hangileridir? Kastamonu Haber ekibimizden İsmail demir sizler için araştırdı.

En Sık Kullanılan Müzik Dinleme Uygulamaları
5 Aralık 2023 16:10
A+
A-
  • Spotify

Spotify belki de en çok bilinen müzik dinleme uygulamasıdır. Sunduğu iyi ses kalitesi, 100 milyondan fazla şarkı, çevrimdışı dinleme, bir sürü podcast, her gün gelen yeni özellikler ve akla gelebilecek hemen hemen her cihazla uyumluluk gibi avantajlarıyla Spotify sık kullanılan bir müzik dinleme platformu.

  • Amazon Music

Bilmiyor olabilirsiniz, ancak Amazon Prime’ınız varsa Amazon’un giriş seviyesi müzik akışı hizmetine hemen erişebilirsiniz. Doğru, Amazon Prime size Amazon Prime Video’nun yanı sıra, hiçbir ek ücret ödemeden isteğe bağlı olarak iki milyondan fazla şarkının akışını sağlayan Amazon Music’i de sunuyor. Bu uygulamanın en iyi yanı ise reklamsız olması.

  • Deezer

Deezer, Spotify ve Amazon Music ile karşılaştırıldığında genellikle daha az kullanılan bir uygulama olarak görülüyor, ancak bu, onun hakkını vermemek için bir neden değil. Şu anda rakiplerinin seviyesinde değil ancak Deezer, ilk kurulan platformalardan biridir ve 360 ​​Reality Audio’yu ilk uygulayanlardan biri olmasıyla da ayrıca dikkat çekiyor.

  • YouTube Music

Evet, bunu düşünmek tuhaf ama YouTube yalnızca videolar için değil. 2015 yılında piyasaya sürülen YouTube Music, video paylaşım sitesinin Spotify ve diğerlerine rakip olma girişimi olarak ortaya çıktı. Elbette, bu uygulamada aklınıza gelen doğru: reklamlar var. Ama yine de dünya genelinde en sık kullanılan müzik dinleme uygulamalarından biri.

  • Tuneln Radyo

Biraz farklı bir şey arıyorsanız TuneIn Radyo size biraz daha yakın olabilir. Bu saf bir müzik akışı hizmetinden  daha ziyade radyo istasyonlarına odaklanmış bir uygulamadır. Bu nedenle müziği bu şekilde dinlerken bunun geleneksel radyo formatından gelen bir çekicilik olarak düşünenler burayı sıkça kullanıyor.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.