enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

En İyi Battle Royale Oyunları (2023)

2023’te indirip oynayabileceğiniz en iyi Battle Royale oyunları…

En İyi Battle Royale Oyunları (2023)
23 Ocak 2023 21:17 | Son Güncellenme: 23 Ocak 2023 21:18
A+
A-

Battle Royale türü, çok oyunculu oyun endüstrisindeki en popüler türlerden biridir. Günümüzde, hemen hemen her çok oyunculu oyun ya sıfırdan bir battle royale olarak geliştiriliyor ya da oynamak için ek bir battle royale modu var.

En iyi battle royal oyunları;

Apex Legends

En İyi Battle Royale Oyunları (2023)

 

EA, Fortnite ve PUBG’nin hakim olduğu bir battle royale alanında yer edinmeyi nasıl başardı? Şirket tartışmasız en iyi geliştiricisi olan Respawn’a döndü ve çok tutulan Apex Legends’ı piyasaya sürdü.

PlayerUnknown’s Battlegrounds

En İyi Battle Royale Oyunları (2023)

 

PC, PlayStation 4 Xbox One, Android ve iOS’ta kullanılabilen, halk arasında PUBG olarak bilinen PlayerUnknown’s Battlegrounds, tüm battle royale oyunlarının en ilginç başlangıç ​​hikayesine sahiptir.

Call of Duty: Warzone 2

En İyi Battle Royale Oyunları (2023)

 

Activision tarafından yayınlanan ve en popüler serilerden birine dayanan inanılmaz derecede sıcak bir video oyununun ücretsiz oynandığı bir zaman çizelgesinde kendimizi buluyoruz. Yine de buradayız. Call of Duty: Warzone, formülü sarsacak birkaç numarayla rekabetçi battle royale mücadelesine girdi.

Fortnite

En İyi Battle Royale Oyunları (2023)

 

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, Mac ve mobil cihazlarda kullanılabilen Epic Games’in Fortnite’ında oyuncu tabanları arasında duvar yok. Doğru, Fortnite hangi platformda oynarlarsa oynasınlar yabancılarla ve arkadaşlarla oynamanıza izin veriyor. Bunu Fortnite’ın inanılmaz derecede uygun fiyat etiketi (ücretsiz!) ile birleştirin ve oyunun neden battle royale türünün yüzü haline geldiğini anlamak kolaydır.

PUBG gibi, Fortnite de sizi tek başınıza, ikili olarak veya üç veya dört kişilik bir ekibin parçası olarak bir haritaya bırakır. Ardından görev, bulduğunuz silahları, araçları ve diğer öğeleri kullanarak vahşi doğada hayatta kalmaktır. Fortnite, karakterinizi silahlardan koruyacak koruyucu yapılar inşa etmek için araziyi malzeme aramanıza izin vererek ekstra yol kat ediyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.