enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

En iyi 5 ücretsiz Steam oyunu (2023 Steam Ücretsiz Oyunlar)

Steam’de oynayabileceğiniz ücretsiz oyunlar nelerdir? En iyi ücretsiz 5 Steam oyunu…

En iyi 5 ücretsiz Steam oyunu (2023 Steam Ücretsiz Oyunlar)
9 Mart 2023 09:37 | Son Güncellenme: 9 Mart 2023 09:44
A+
A-

1. Counter-Strike: Global Offensive

Valve’ın taktiksel nişancı oyunu, en iyi ücretsiz Steam oyunları listemizin başında yer alıyor ve her FPS hayranı için her şeyden biraz sunuyor. İncelikle hazırlanmış ve kalp atışlarını hızlandıran rekabet modu en çok dikkati çekebilir, ancak biraz daha az stresli bir şey arıyorsanız, aynı zamanda şaşırtıcı derecede eğlenceli küçük ölçekli bir battle royale ve mücadele edebileceğiniz silah oyununun kaosu da var. CS:GO, üzerinden onbir yıl geçmesine rağmen, ücretsiz olarak sunulanlar şöyle dursun, her fiyat noktasında en hassas ve klinik çağdaş nişancı oyunlarından biri olmaya devam ediyor.

2. Dota 2

Valve’ın MOBA fenomenini ele alışı, tüm çılgınlığın başlamasına yardımcı olan insanlar tarafından hazırlanmış, türün en iyi örneklerinden biri olmaya devam ediyor.

Dota 2, oyuncuların oyunu uzun bir süre boyunca ne kadar değerlendirmeye ihtiyaç duyduğu açısından en derin oyunlardan biridir. FPS’ler ve dövüş oyunları gibi diğer oyunlar her zaman bir süre sınırı ile oynanırken, MOBA’lar yalnızca bir üs düştüğünde sona erer.

Dota 2, oyuncuların oyunu uzun bir süre boyunca ne kadar değerlendirmeye ihtiyaç duyduğu açısından en derin oyunlardan biridir. FPS'ler ve dövüş oyunları gibi diğer oyunlar her zaman bir süre sınırı ile oynanırken, MOBA'lar yalnızca bir üs düştüğünde sona erer.  Dota 2, League of Legends'a kıyasla sınırlı ışınlanma ile daha büyük bir haritaya sahiptir, bu nedenle oyunun özenli bir kaynak ve ekonomi yönetimi süreci vardır. Sürüngenleri, kampları ve rakip kahramanları öldürmekten elde ettiğiniz altın ve deneyimle mümkün olan en iyi eşyalara yatırım yaparsınız.  Maçın sonlarına doğru işler her iki takım için de büyük ölçüde değişmeye başlar. Dota 2, oyunculara rakiplerini yenmek için trilyonlarca yol sunan bir yükseliş saplantısına sahiptir.

Dota 2, League of Legends’a kıyasla sınırlı ışınlanma ile daha büyük bir haritaya sahiptir, bu nedenle oyunun özenli bir kaynak ve ekonomi yönetimi süreci vardır. Rakip kahramanları mağlup ettiğinizde elde ettiğiniz altın ve deneyimle mümkün olan en iyi eşyalara yatırım yaparsınız.

Maçın sonlarına doğru işler her iki takım için de büyük ölçüde değişmeye başlar. Dota 2, oyunculara rakiplerini yenmek için bir çok yol sunan bir oyundur.

3. Apex Legends

Bu rekabetçi çok oyunculu oyunda, çeşitli silahlar ve özel güçlerle donanmış, fütüristik bir savaşçının kontrolünü ele geçirecek ve çeşitli savaş alanlarının kontrolü için rakip bir takımla karşılaşacaksınız.

Apex Legends’ın çeşitli karakter ve silah görünümlerine para harcayabilirken, yetenekli oyun sayesinde birçok ödül de kazanabilirsiniz. Electronic Arts ayrıca haritalardan karakterlere kadar oyuna sürekli olarak yeni içerikler ekliyor, bu da sıralamada üst sıralarda kalmak için tetikte olmanız gerektiği anlamına geliyor.

 

4. Warframe

Destiny’nin yüksek teknolojili uzay operasını seviyorsanız ama biraz daha hızlı bir şey arıyorsanız, Warframe yıldırım hızında bir üçüncü şahıs PvE bilimkurgu nişancı oyunudur. Buradaki odak noktası, 40’tan fazla karakter seçiminizi ve herhangi bir teçhizatı benzersiz hissettirmek için yeterli özelleştirme seçeneğini kullanarak hızlı ateş görevlerine atlamanıza izin veren hızlı bir yükseltme döngüsüdür.

5. eFootball 2023

25 Ağustos’ta piyasaya sürülen eFootball 2023, çıkışından bu yana oyunun tüm ilerleyişini tanımlayan, Konami’nin futbol serisindeki başarısının ve başarısızlıklarının bir özetini veren çalkantılı bir yolculuk geçirdi. Spor oyunları türünün en kötü sürümlerinden biri olarak kabul edilebilecek oyundan sonra geliştirici, oyunun itibarını bir ölçüde kurtardı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.