enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Ecdada Vefa Yarışmasına Son Katılım 15 Mayıs’a Uzatıldı

Kastamonu ile Taşköprü Belediyesi ve Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Kültür Vakfı ile ortaklaşa olarak düzenlediği “Çobanoğulları Beyi Atabey Gazi Şeyh Hüsamettin Çoban, Muzaffereddin Gazi Yavlak Aslan ve Kastamonu’nun Fethi” konulu ödüllü Şiir-Hikâye ve Mektup Yarışması son başvuru tarihi 15 Mayıs’a kadar uzatıldı.

Ecdada Vefa Yarışmasına Son Katılım 15 Mayıs’a Uzatıldı
9 Mayıs 2021 17:52
A+
A-

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) ve Taşköprü Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın katkılarıyla başlatılan yarışmaya katılanlar eserlerini atabeygaziyarisma@gmail.com adresine gönderebilecek.
Katılım şartnamesine ise Taşköprü Belediyesi, Kastamonu Belediyesi ve Hz. Pir Şeyh Şaban-ı Veli Kültür Vakfı instagram sayfalarından ulaşılabilmekte.

Yarışmada her bir dalda birinci olanlara bin 500 TL, ikinci olanlara bin TL, üçüncü olanlara 500 TL ödül verilecek. Aynı zamanda Atabey Gazi Hüsamettin Çoban Bey, Muzaffereddin Yavlak Aslan Bey Şiir, Hikâye ve Mektup yazma yarışmasında her dalda ilk 3’e giren eser sahiplerine 24 ayrı kitaptan oluşan Mustafa Necati Sepetçioğlu’nun tarihi roman seti hediye edilecek.
Yarışmanın sonunda yayınlanmaya değer tüm eserler tespit edilerek bir kitapta bastırılacak.
Yarışmaya katılmak isteyenler 15 Mayıs 2021 tarihine kadar eserlerini atabeygaziyarisma@gmail.com adresine gönderebilecek.
15-30 Mayıs 2021 tarihleri arasında değerlendirmeye alınacak eserlerde dereceye girenler, 15 Haziran 2021 tarihinde açıklanacak.
Ödül töreni tarihi ise dönemsel pandemi koşulları dikkate alınarak 15 Haziran’da açıklanacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.