enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Kaymakam Okan Yenidünya’nın Anneler Günü Mesajı

Bozkurt Kaymakamı Okan Yenidünya anneler günü dolasıyla bir mesaj yayınladı.

Kaymakam Okan Yenidünya’nın Anneler Günü Mesajı
9 Mayıs 2021 10:23
A+
A-

Kaymakam Yenidünya mesajında; Karşılıksız sevmenin en güzel örneklerini veren annelerimiz, aynı zamanda geleceğimizin teminatı, Milletimizin maddi varlığının güvencesi, birlik ve bütünlük içinde yaşayabilmemizin de en önemli manevi kaynaklarıdır.
Annelerimiz; bizleri dünyaya getiren ve en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan, sabrın, fedakârlığın, hoşgörünün ve sevginin kaynağıdırlar ve dünyada anne sevgisinin yerine konulabilecek başka bir değer yoktur. Hayattaki en değerli varlıklarımız olan annelerimizi yalnız anneler gününde değil, hayat boyunca sevgi ile kucaklamamız gerekir.

Kaymakam Okan Yenidünya'nın Anneler Günü Mesajı

Kaymakam Okan Yenidünya’nın Anneler Günü Mesajı

Bu duygu ve düşüncelerle başta bu ülkenin varlığı ve birliği için canını seve seve feda eden şehitlerimizin aziz anneleri olmak üzere fedakârlık ve sabır timsali, karşılıksız sevginin sembolü olan tüm annelerimizin Anneler Gününü en içten dileklerimle kutlar saygılar sunarım.
Bizde Haber 37 olarak bu vesile tüm annelerimizin anneler gününü kutluyor ebediyete göçen annelerimize rahmet, hayattaki tüm annelerimize sağlık, mutluluk ve huzur içinde uzun ömürler diliyoruz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.