enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Dünya Markası Çantalar Kastamonu’da Üretiliyor (Okul, Seyahat, Evrak ve Sırt Çantasında Marka: Alp Çanta)

En iyi okul çantası markası nedir? Çekçekli okul çantası kullanışlı mı? Okul çantası nasıl seçilir? Okul çantası nasıl temizlenir? İlkokul çantaları, Vakıflara ve Derneklere Özel Çantalar, Kreş Çantaları, School & Travel bag, Ortaokul Çantaları, Lise çantaları, Üniversite ve Yüksek Okul Çantaları, Gezi Çantaları… Çantaya dair ne varsa Kastamonu Tosya Alp Çantada…

Dünya Markası Çantalar Kastamonu’da Üretiliyor (Okul, Seyahat, Evrak ve Sırt Çantasında Marka: Alp Çanta)
23 Ağustos 2023 13:01 | Son Güncellenme: 23 Ağustos 2023 13:55
A+
A-

 Alp Çanta, Çalışma prensiplerinin ilk adımını ‘müşteriyi tanımak’… olarak tanımlıyor.  Bunun içindir ki Alp Çanta, Müşterinin amaçlarını, isteklerini anlamaya yönelik çalışmalar yapmakta ve ihtiyacına uygun ürünler sunmaktadır.

Okul ve sırt çantasının yanı sıra kalem çantası, beslenme çantası, seyahat çantası, evrak çantası ve promosyon çantaları gibi pek çok ürün ihtiyacına rahatlıkla cevap verebilmektedir.

Alp Çanta; Üretmiş olduğu ürünlerin içeriklerinde sağlığa zararlı hiçbir katkı maddesi bulunmamaktadır. Alp Çantada üretilen ürünleri bağımsız laboratuvarlar tarafından yapılan sağlık ve mukavemet testlerinden başarıyla geçtikten sonra müşteriye sunulmaktadır.

                            ALP ÇANTA ÜRÜN ÇEŞİTLERİ

SIRT ÇANTALARI : Yerel ve Global markaların istemiş olduğu ürünlerin tasarımını yaparak yüksek standartlarda makine ve ekipmana sahip fabrikada üretim gerçekleştirilmektedir.

ÇOCUK ÇANTALARI : Ürünler tasarlanırken hedef kitleyi göz önünde bulundurulmakta ve bu nedenle anne-bebek ve okul ürünleri gibi tüm çocuk ürünlerinde sağlığa uygun standartlarda üretim gerçekleşmektedir.

SEYAHAT ÇANTALARI : Üretimlerinde her zaman yenilikçi olmayı hedefleyen ve bunu da rahatlıkla başaran Alp çanta, seyahat amaçlı ürünlerde, ihtiyaçları karşılayacak konforlu, güncel ve modanın gerektirdiği son ve güncel fikirlerle tasarlıyorlar.

EVRAK ÇANTALARI : Evrak ve Laptop çantaları dahil promosyona yönelik tüm ürünlerde de yine müşteri odaklı ve zamanında teslimat ilkesiyle hareket ediyor ve istenilen çeşitleri kısa sürede müşterisinin beğenisine sunabiliyor. 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.