enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Dilan Polat kimdir? (Kimsenin bilmediği detaylar)

Dilan Polat kimdir? Dilan Polat 21 Temmuz 1990 doğumludur ve aslen Adanalıdır. İşte kimsenin bilmediği detaylar…

Dilan Polat kimdir? (Kimsenin bilmediği detaylar)
2 Kasım 2023 23:16
A+
A-

Dilan Polat 21 Temmuz 1990 doğumludur ve aslen Adanalıdır. Ailenin ortanca çocuğu olarak dünyaya geldi. Ne yazık ki 2003 yılında annesi babasını kaybetti ve babası da beyin tümörü nedeniyle vefat etti. Polat yaşadığı olayı bir anlık cinnet halinde anlatarak bu zorlu süreci atlattı. Babası Rıfat Doğu tanınmış bir iş adamıdır.

Dilan Polat Asıl Mesleği Doğum Fotoğrafçı

Dilan Polat, liseyi İstanbul’da bitirdikten sonra doğum fotoğrafçılığına başladı. Uzun yıllar bu alanda çalışan Polat, hamile kaldıktan sonra bu mesleği bıraktı. Doğum fotoğrafı çekimi sırasında birçok ünlüyle tanıştı ve onların özel anlarını fotoğrafladı. Daha sonra kendi adını taşıyan güzellik merkezini açarak büyük bir popülerlik kazandı.

Dilan Polat Güzellik Merkezi, Türkiye genelinde birçok ilde şubeleri bulunan poliklinik olarak faaliyet göstermektedir. Polat merkezinde cilt bakımı, kirpik kaldırma ve epilasyon gibi birçok işlem gerçekleştirilmektedir. Estetik alanında ameliyatsız seçenekler sunulmaktadır.

Eşi Engin Polat’a sürprizleriyle sosyal medyada sık sık gündeme gelen Dilan Polat, lise aşkıyla evlendi ve bu birlikteliğinden Nilda Polat ve Milan Efe Polat adında iki çocuğu oldu. Engin Polat, Dipomed Medikal’in başkanıdır.

Evleri, arabaları ve lüks yaşamıyla sıklıkla dikkat çeken Dilan Polat, bu gösterişli hayatını sık sık paylaşarak takipçilerini büyülüyor. Instagram’da yaklaşık 5,1 milyon takipçisi var.

Ayrıca 2023 yılının Ağustos ayında müzik kariyerine “Enercii” ile başlayacak olan sanatçının çıkardığı single kısa sürede ilgi gördü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.