enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

CHP’de gündem Genel Başkanlık seçimi: Genel Başkanlık yarışı hız kazanıyor!

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Genel Başkanlık için adaylık yarışı kızıştı. Parti içindeki değişim konuşmaları daha da yoğunlaştı.

CHP’de gündem Genel Başkanlık seçimi: Genel Başkanlık yarışı hız kazanıyor!
16 Eylül 2023 09:35
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Meclis Grup Başkanı Özgür Özel, 38. Olağan Kurultay’da genel başkanlık için adaylığını açıkladı. Özel, partisinin genel merkez binasında düzenlediği basın toplantısında yaptığı konuşmada, değişimin hem parti için hem de ülke için kaçınılmaz bir gereklilik olduğunu vurguladı.

Özgür Özel, CHP’nin son seçimlerde aldığı sonuçların nedenlerini araştırmadığını ve siyasi sorumluluğu üstlenmediğini belirterek, partisinin hedeflerinin emekten, üretimden, çevreden, kadınlardan ve gençlerden yana olacağını vurguladı. Ayrıca, parti içi iktidarı kazanmanın önemine değindi.

Adaylığını açıklarken Özgür Özel, partinin bir dönüşüme ihtiyaç duyduğunu ve bu dönüşümün genel başkan dahil tepeden başlaması gerektiğini söyledi. Özgür Özel, genel başkanlığa adaylığını bu değişimin bir parçası olarak gördüğünü belirtti.

Özgür Özel’in açıklamalarının ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya platformları üzerinden Özel’e destek verdi ve Türkiye’nin değişimi için yola çıkan Özgür Özel’e başarılar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.