enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

BOZKURT’TA KALAN TEK AŞEVİ HİZMETE DEVAM EDİYOR

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinden sonra birçok can ve mal kaybı yaşanmıştı. Afetin yaşandığı ilk günden itibaren bölgede afetzedelerin yaralarını sarmak için hizmet veren Yeni Bir Dünya Sanayi ve İşadamları Derneği, (YENİAD) Bozkurt ilçesinde kurduğu aş eviyle 24 saat boyunca yiyecek ve kıyafet yardımı yapıyor.

BOZKURT’TA KALAN TEK AŞEVİ HİZMETE DEVAM EDİYOR
24 Eylül 2021 12:03 | Son Güncellenme: 24 Eylül 2021 12:30
A+
A-

Yeni Bir Dünya Sanayı Ve İşadamları Derneği (YENİAD) selden etkilenen Bozkurt ilçesine selin ikinci günü aşevi kurmuştu. Afetzedelere yiyecek ve kıyafet yardımları hala devam ediyor. Afetzedelerin kullanımı için 24 saat hizmet veren YENİAD aşevi Eylül sonuna kadar bölgede hizmet vermeye devam edecek

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinden sonra birçok can ve mal kaybı yaşanmıştı. Afetin yaşandığı ilk günden itibaren bölgede afetzedelerin yaralarını sarmak için hizmet veren Yeni Bir Dünya Sanayi ve İşadamları Derneği, (YENİAD) Bozkurt ilçesinde kurduğu aş eviyle 24 saat boyunca yiyecek ve kıyafet yardımı yapıyor. Sabah kahvaltı ve çorba, öğlen ve akşam ise üç çeşit yemek çıkaran ve her daim çay hizmeti veren YENİAD aşevi hizmetine 10 gün daha devam edecek.

Yeniad Başkanı Selman Esmerer Bölgeyi ziyaret etti

STK OLARAK SADECE YENİAD HİZMET VERİYOR

Bozkurt ilçesinde sel felaketinde aş hizmeti yanında ayni yardımlarda da bulunan YENİAD’dan afet bölgesinde yapılan çalışmalar hakkında bir açıklama yayınlandı. YENİAD’dan yayınlanan açıklamada, “Ayni yardımlarımız; iş tulumu, çizme, ayakkabı, bot, mont, çocukları için giyecek ihtiyaçları ve daha birçok yardım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve AFAD ile koordineli bir şekilde dağıtılmaktadır. Konteyner kent için getirilen çamaşır makineleri, kurutma makinesi, ütü ve ütü masası ile çamaşırhane kurulumunda yapıldı. Aşevi hizmetimiz yaklaşık 10 gün daha devam edecek” denildi.

Yeniad Başkanı Selman Esmerer aşevinde sorunları dinlerken

Bu kapsamda Yeniad Başkanı Selman Esmerer ve yönetim kurulu üyeleri incelemelerde bulunmak ve çalışmaları yakından takip etmek için Bozkurt ilçemizi ziyaret ettiler. Yeniad’ın kurduğu aşevinde afetzedelerle sohbet eden Yeniad Başkanı Selman Esmerer burada yaptığı açıklamada;  Yeniad olarak ve AGD-MGV işbirliğiyle Bozkurt’ta kurdukları bu aşevinin ay sonuna kadar faaliyetlerine devam etme kararı aldıklarını ve şuan bölgede faaliyet gösteren tek aşevi olduklarını belirtti.  Bozkurt’taki insanların zor durumda olduklarını gördüklerini ve onların dertlerine çare olabilmek adına aşevi hizmetini ay sonuna kadar açık tutacaklarını ama her zaman bölgeye desteklerinin devam edeceğini söyledi.

Yeniad aşevi Bozkurt’ta faaliyetlerine devam ediyor

Yorumlar
  1. Adem dedi ki:

    Tebrik ediyorum. Rabbimiz onlardan razı ve hoşnut olsun. Milli Görüş hakikaten bu ülkenin çimentosu gibi.