enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Batı Karadeniz’de (Kastamonu) Kuvvetli Kar Yağışları Bekleniyor! (Cuma Hava Durumu)

Batı Karadeniz’de (Kastamonu) Kuvvetli Kar Yağışları Bekleniyor! (Cuma Hava Durumu)
4 Mart 2022 00:41 | Son Güncellenme: 4 Mart 2022 00:44
A+
A-

Kastamonu Hava Durumu

Batı Karadeniz’de gece saatlerinden sonra etkisini arttırması beklenen kar yağışlarının Cuma günü ilk saatlere kadar başta Kastamonu, Bolu, Karabük ile Zonguldak, Bartın, Düzce ve Sinop illerinin 200 m üzeri yüksek kesimlerinde kuvvetli (10-20 cm) olması beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Kastamonu için Beş (5) Günlük Hava Durumu Tahmin

Orta ve Doğu Karadeniz’de Fırtına bekleniyor!

Orta ve Doğu Karadeniz’de rüzgarın yarın (Perşembe) öğle saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/sa) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, Cuma günü sabah saatlerinde etkisini kaybedeceği beklenmektedir.

Rize ve Artvin Çevreleri ile Trabzon’un Doğu Kesimlerinde Beklenen Kuvvetli Yağışlara Dikkat!

Bu akşam saatlerinden itibaren Rize ve Artvin’in kıyı kesimlerinde kuvvetli yağmur (21-50 kg/m2), Trabzon’un doğusunun yüksekleri ile Rize ve Artvin’in yükseklerinde yoğun kar (20 cm üzeri) yağışı bekleniyor. Kuvvetli yağışların oluşturabileceği sel, su baskını, ulaşımda aksamalar, yüksek kesimlerde buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.