enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Batı Karadeniz’de Fırtına bekleniyor!

Batı Karadeniz’de Fırtına bekleniyor!
12 Ekim 2021 17:04
A+
A-

Batı Karadeniz’in doğusunda rüzgarın yarın (13.10.2021 Çarşamba ) öğle saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı, doğusu güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde esmesi bekleniyor. Fırtınanın Çarşamba (13.10.2021) gece saatlerinde etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

Kıyı Ege’de Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Yapılan son değerlendirmelere göre; yarın (Salı) Ege bölge genelinde güney ve güneybatı (lodos) yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (50-70 km/sa) ile birlikte kıyı kesimlerdeki gök gürültülü sağanak yağışların, Çanakkale’nin güney ve Balıkesir’in batı ilçeleri ile İzmir, Aydın ve Muğla çevrelerinde kuvvetli (30-60 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, hortum oluşma riski ve yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Oluşması Muhtemel Riskler
Ani Sel – Su Baskını – Yıldırım – Çatı Uçması – Ağaç veya Direklerin Devrilmesi – Ulaşımda Aksamalar

Trakya Kesimi’ndeki Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat!

Gökgürültülü Sağanak Yağış

Yapılan son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden sonra yurdun kuzeybatı kesimlerinde görülecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Edirne ve Kırklareli ile Tekirdağ’ın iç kesimlerinde kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.