enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Başkan Son Noktayı Koydu: Kastamonu Belediyesine Artık O Gazeteler Giremeyecek!

Kastamonu Belediyesi bütçesinden inanılmaz paralar ödenen ulusal gazetelerin aboneliklerinin sonlandırıldığını, yerel gazetelerinde inceleneceğini açıkladı.

Başkan Son Noktayı Koydu: Kastamonu Belediyesine Artık O Gazeteler Giremeyecek!
17 Nisan 2024 23:08
A+
A-

Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı Bazı Gazetelerin Aboneliklerini Sonlandırdı

   Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı göreve gelir gelmez, işi sıkı tutmaya ve israfları bir bir kısmaya devam ediyor.

Hasan Baltacı sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bazı gazetelerin aboneliklerinin durdurulduğuna dair açıklama yaptı. İşte o açıklama

Değerli hemşehrilerim;
Belediye bütçemizden yıllık 426.230 TL abonelik ücreti ödenen gazetelerden Yeni Şafak, Türkiye ve Sabah abonelikleri iptal edilmiştir.

Yerel basın abonelikleri de yeniden gözden geçirilmek üzere değerlendirmeye alınmıştır” dedi.

Yandaş gazetelerin aboneliklerinin sonlandırılması, Kastamonulular tarafından takdirle karşılandı.

İşte o paylaşımın altına yapılan yorumlar;

Erol Tekin: Yaşa sayın başkanım aynen devam ne yanlış yapılmışsa usulsüz yapılmış sa açıklansın herkes de görsün herkese her şeyin emanet edilemeyeceğini sonuna kadar yanındayız.

Kuzey Yılmaz: Helal olsun başkanım .Seçim öncesi malum Parti’nin satın aldığı ve her gün hakkınızda yalan dolan sözde karalama kampanyası yapan pek duygusal yerel basına da gereken hassasiyeti acilen göstermeniz ümidiyle güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Mustafa Mert Kayserilioğlu: İlk aydan başlayarak yaptığınız işler kastamonu halkı nazarında büyük itibar kazanmıştır başkanım ileriki yapacağınız büyük işlerinizde Allah yar ve yardımcınız olsun bu kadar yolsuzluklara bu kadar rant pisliğinde elif gibi dimdik durabilmek büyük onur ister kolay gelsin başkanım bizim hasan herkesin ortak paydasıdır.

Erhan Köse: Bu yandaş gazeteler ile ilgili alınan benzeri kararların darısı diğer belediyelerin başına. Patronajı net olan yerel basına destek verilmeli. Güçlü bir yerel basın belediye hizmetlerinin iyi yapılması için yol gösterici olur. Kastamonu halkının doğru bilgiye ulaşmasını sağlar.

Murat Kangal: Helal helal helal helal olsun birde şu doğru teminden 50 metrelik kaldırım işini yapmayıp yada 10 metresini yapıp 50 metrelik fatura kesen hap atıp esrar çekip uyuşturucu satanların hiç bir tahsili olmayıp ta sırf dayı kontenjanından işe gelmeden maaş alanların ipini çekersen senden kralı yok be bizim Hasan Baltacı başkan

T.C Salih Korkmaz: Temizle başkanim temizle. Kastamonu herşeyi bilsin. Halkın parası çöpe ite kopuğa gitmesin. Memleketin ümidisin Allâh yardımcın olsun.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.