enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Bari Verdiğiniz Müjde “İnsansız Hava Aracı” (İHA) Gibi Olsun

Kastamonu Üniversitesi ve Kastamonu Teknokent muhteşem bir iş çıkarıp “Turkuaz ER – 41” adını verdikleri bir İHA yani “ İnsansız Hava Aracı” yapıyorlar. Hatta yapmakla kalmıyorlar tüm deneylerden geçtikten sonra da tanıtımını yapıyorlar.

Ellerine, emeklerine ve yüreklerine sağlık…

Bari Verdiğiniz Müjde “İnsansız Hava Aracı” (İHA) Gibi Olsun
26 Haziran 2022 07:48 | Son Güncellenme: 26 Haziran 2022 08:43
A+
A-

Keşke Tüm Müjdeler Böyle Olsa

BUNLAR MÜJDE DİYE VERİLMEMELİDİR!

Şimdi de Ak Parti Kastamonu Milletvekilleri ve yöneticilerinin müjdelerinin 3 tanesini takdirlerinize sunuyorum.

KASTAMONU’YA VERİLEN BAZI MÜJDELERE BAKAR MISINIZ?

1- Ağlı, Doğanyurt ve Şenpazar’da noterlik hizmeti verilmeye başlanması..

2- Daha geçen yıl tamamlanıp Ekim ayından sonra oturulmaya başlanan Taşköprü Toki Konutlarına Doğalgaz müjdesi

3- 7-8 yıl önce yapılan Taşköprü Devlet Hastanesine Tomografi cihaz müjdesi

Kimse kusura bakmasın da Ak Partili kardeşlerim bana niçin sürekli eleştiriyorsun diye kızmak yerine “SİZ NE YAPMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ” diye kendi yöneticilerinize veya vekillerinize kızsanız belki değişiverirler…

1.madde de yer alan üç ilçeye “NOTERLİK” müjdesini, Şeker Fabrikası falan değil haaa “Noter Noter” Bu müjdeyi, 3 dönem kuralına rağmen tam 20 Yıldır vekillik yapan sayın Hakkı Köylü verme gereği duyuyor nedense..

Noter dediğin şey nedir ya?

Olması gerekiyorsa sessiz sedasız yapılır bu hizmet. Müjde diye vermek neyin nesi anlayan varsa özelden falan anlatsın bari de anlayalım.

“Hakkı Köylü’den Noter müjdesi” Vay be Kastamonu’nun üç ilçesine çok büyük bir LÜTUF olmuş.!

20 yıllık bir iktidarın ve bir siyasetçinin müjdesi NOTER, KONUTLARA DOĞALGAZ ve devlet hastanesine CİHAZ olamaz arkadaş ya.!!!

Bunlar OLMAZSA OLMAZLARDANDIR zaten!

Hastane yapıp cihaz koyamamak, Toki konutları yapıp hem de uzun yıllar gecikmesine rağmen proje değiştirmeyip 5-6 yıl önce ilçeye gelen doğalgazı almayıp ta şimdi MÜJDE diye vermek bana çok ters hatta “öngörüsüzlük, iş bilmezlik” gibi geliyor arkadaş ya!

Yani ben şimdi oğluma bir araba alacağım ama aküsünü 5 yıl sonra MÜJDE diye takdim edeceğim. Bu şimdi MÜJDE olur mu sizce?

OLAĞAN İŞLERDEN MÜJDE OLMAZ VE POZ VERİLMEZ!

Nasıl bir Belediye başkanının kaldırım taşı döşüyoruz diye poz vermesi ve sürekli nikah memuru gibi nikah kıyıp bunu paylaşması yanlış ise; Şimdi belki niye yanlış olsun diyenler olabilir. Çünkü bunlar yapılması gereken işler yani klişe ve standart işler. Yani müjde ve poz vermek için çok farklı ve farkındalığı olan işler yapılması gerektiğine inanıyorum.

1998 yılında İstanbul Bağcılar’da aldığım kaba dairemi yaptırırken altına doğalgaz boruları döşettirmiştim…

Doğalgaz ise yaklaşık 10 sene sonra 2007 veya 2008 yılında gelmişti. Hani “Yağmur duasına çıkarken şemsiyesini alıp gitmek” gibi..

Ama 6 yıl önce ilçeye doğalgaz gelmiş ama geçen yıl biten Toki konutlarında doğalgaz projesi düşünülmemiş ne hikmetse. Şimdi ise “MÜJDE” diye veriyorlar. O müjde kim bilir daire sahiplerine kaç paraya mâl olacak biliyor musunuz?

Ya hiç olmazsa İHA vb. işleri MÜJDE olarak verinde bizde “Helal Olsun” diyelim.

Zamlar almış başını gidiyor, geçici köprüler bir bir yıkılıyor, köylü, çiftçi perişan durumda bizim vekiller çıkıp değişik değişik müjdeler veriyorlar.

Sonuç olarak;

Kastamonu’da Ak Parti Genel Başkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan Parti üst düzey yetkililerinin VİZYONLARI, Yine Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atanan il ve ilçelerdeki Devlet yetkililerinin VİZYONLARINDAN fersah fersah geride maalesef..!

Bilmem anlatabildim mi?

Vesselam

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.