enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Ayaklarının Altında Cennet Olan Tüm Annelerin ‘Anneler Günü Kutlu Olsun’

“Rabbiniz size kendisinden başkasına kulluk etmemenizi ve anne babanıza karşı her zaman iyi davranmanızı emretti. Annen ya da baban yanında ihtiyarlarsa onlara ”Öf” bile deme! Onları azarlamak yerine onlara gönül okşayıcı sözler söyle.” buyurmuştur.

Ayaklarının Altında Cennet Olan Tüm Annelerin ‘Anneler Günü Kutlu Olsun’
14 Mayıs 2023 13:18 | Son Güncellenme: 14 Mayıs 2023 13:37
A+
A-

2023 Anneler Günü Kutlu Olsun Mesajları

Anneler; Çocuklarının mutluluğu, huzur ve geleceği için kendisini feda eden, yemeyip yediren, içmeyip içiren, gezmeyip gezdiren, giymeyip giydiren, uyumayıp uyutan annelerimizin hepimizin üzerimizdeki haklarını asla unutmamalıyız. İlk adımımızı atarken de iş hayatına atılırken de arkamızda, okula giderken de, evlenirken de, yanımızda olan ve bizi cesaretlendiren, hayata hazırlayan, iyiye yönlendirip kötülükten, kötülerden uzak tutmaya çalışan annemizi buluruz. ‘Cennet anaların ayakları altındadır.’ sözü doğrultusunda kendilerini baş tacı kabul ettiğimiz annelerimiz, bizler için berekettir, duadır, ilk öğretmendir.

İşte Kastamonu il yöneticilerinin Anneler günü mesajları

Kastamonu Valisi  Avni Çakır’ın Anneler Günü Mesajı

“Bugün yaşadığımız mutluluğun mimarı olarak geleceğimizin inşaasını da büyük bir özenle hazırlayan annelerimiz bulunduğu her ortamı huzur dünyasına dönüştürmektedirler.

Teknolojide çağ atlayan ülkemizde, önemli gelişmelere imza atan milletimizin başarısındaki en önemli etken, sağlam kurulan ailemizin yapısıdır.

Yüce dinimizce cennet; sevgi, emek, fedakarlık, hoşgörü gibi yüce hasletlere sahibi olan annelerimizin ayakları altına serilmiş ve bu kutlu yolda onlara ömürleri boyunca sevgi, saygı ve minnet duyulması emredilmiştir.

Bugün her alanda dünyaya örnek teşkil eden projelere imza atan bir devletin evlatları olarak, anne ve babalarımıza karşı sorumluluğumuz bizleri daha da güçlü olarak geleceğe taşıyacağına inanıyorum.

Eğitimde, kültürde, sanatta, değerlerimizin korunmasında bizleri hayata hazırlayan ve vatanını, milletini, devletini savunan evlatlar yetiştiren başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sağlıklı, huzurlu günler diliyorum” dedi.

 

Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. R. Galip Vidinlioğlu’nun Anneler Günü Mesajı

 “Annelerimiz hayat yolculuğumuzdaki ilk rehberimiz, en değerli yol arkadaşımızdır. Bizleri dünyaya getiren, hayata hazırlayan, yaşamımızın her anında destekçimiz olan annelerimiz baş tacımızdır. Bizleri canından bir parça sayan değerli annelerimizin hakları ve emekleri ödenmez. Peygamber Efendimizin (S.A.V.) “Cennet annelerin ayaklarının altındadır” hadis-i şerifi ise annelerimizin ne kadar kıymetli olduğunun bir örneğidir. Annelerimizi bir gün değil her daim hatırlayalım, gönüllerini yapalım.

Belediye Başkanı Vidinlioğlu’da Koronavirüse Yakalandı

Bu duygu ve düşüncelerle ebediyete irtihal etmiş muhterem annelerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, hayatta olan annelerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Vatanımızın ve milletimizin istikbali uğruna şehit düşmüş tüm kahramanlarımızın kıymetli annelerinin ellerinden öpüyorum. Tüm annelerimizin ve anne adaylarının Anneler Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.