enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Ayaklarının Altında Cennet Olan Tüm Annelerin ‘Anneler Günü Kutlu Olsun’

“Rabbiniz size kendisinden başkasına kulluk etmemenizi ve anne babanıza karşı her zaman iyi davranmanızı emretti. Annen ya da baban yanında ihtiyarlarsa onlara ”Öf” bile deme! Onları azarlamak yerine onlara gönül okşayıcı sözler söyle.” buyurmuştur.

Ayaklarının Altında Cennet Olan Tüm Annelerin ‘Anneler Günü Kutlu Olsun’
12 Mayıs 2024 13:18 | Son Güncellenme: 14 Mayıs 2024 13:07
A+
A-

2024 Anneler Günü Kutlu Olsun Mesajları

Anneler; Çocuklarının mutluluğu, huzur ve geleceği için kendisini feda eden, yemeyip yediren, içmeyip içiren, gezmeyip gezdiren, giymeyip giydiren, uyumayıp uyutan annelerimizin hepimizin üzerimizdeki haklarını asla unutmamalıyız. İlk adımımızı atarken de iş hayatına atılırken de arkamızda, okula giderken de, evlenirken de, yanımızda olan ve bizi cesaretlendiren, hayata hazırlayan, iyiye yönlendirip kötülükten, kötülerden uzak tutmaya çalışan annemizi buluruz. ‘Cennet anaların ayakları altındadır.’ sözü doğrultusunda kendilerini baş tacı kabul ettiğimiz annelerimiz, bizler için berekettir, duadır, ilk öğretmendir.

İşte Kastamonu il yöneticilerinin Anneler günü mesajları

Kastamonu Meftun Dallı’nın Anneler Günü Mesajı

Sevgi, merhamet, şefkat ve fedakârlık timsali bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum.
Anneye hürmeti cennetin kapısını açacak bir anahtar olarak gören bir medeniyetin mensupları olarak, anne ile evladı arasındaki bağın en güçlü bağ olduğuna inanıyoruz.
Dünyaya getirdiği yavrusunun bütün ihtiyaçlarını gözeten, ona hakikati öğreten annelerimizi, başımızın tacı ve en değerli varlıklarımız addediyoruz.
İlk öğretmen olarak güçlü bireyler yetiştiren anneler aynı zamanda güçlü toplumların da temelini atmakta, ailenin ve toplumun yapı taşını oluşturmaktadır.
Hayatımız boyunca en önemli güç kaynaklarımızdan birinin de annelerimizin hayır duaları olduğunu iyi biliyoruz. Dolayısıyla ana duasının çocuklarımızın, ülkemizin ve milletimizin üzerinden eksik olmamasını diliyorum.
Bu vesileyle, ahirete intikal etmiş tüm anneleri rahmetle ve minnetle yâd ediyorum.
Bütün annelere aile bireyleriyle birlikte sağlık, huzur ve esenlik içinde geçecek bir ömür temenni ediyor ve bu anlamlı günlerini can-ı gönülden tebrik ediyorum.

Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı’nın Anneler Günü Mesajı

Emeği ve fedakarlıkları ile hayatı güzelleştiren tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.