enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Arslan Çanta Toptan Mağazası Kastamonu Tosya’da törenle açıldı

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde toptan çanta  satış mağazası Arslan Çanta açıldı.  İş insanı Şakir ve ali Kuru kardeşlere ait mağazayı düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine  Kastamonu Milletvekili Halil Uluay, Tosya Kaymakamı Uğur Ünsal, Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve ilçe protokolü katıldı.

Arslan Çanta Toptan Mağazası Kastamonu Tosya’da törenle açıldı
14 Haziran 2024 16:04 | Son Güncellenme: 14 Haziran 2024 16:09
A+
A-

Kastamonu Tosya’da Arslan Çanta toptan mağazasının açılış kurdelesini Milletvekili Halil Uluay kesti

 Açılış töreninde kurdele kesimi sonrası Milletvekili Halil Uluay, mağazayı gezerek ürünleri inceledi. Açılışa katılanlar arasında ilçe protokolünden önemli isimler de yer aldı. Tosya Kaymakamı Uğur Ünsal ve Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil de açılışta yer aldılar. Her iki yetkili de mağazanın Tosya ekonomisine katkı sağlayacağını ve halkın ihtiyaçlarını karşılayacağını belirtti.

Tosya 37 Haberden Onur Demir‘in verdiği bilgilere göre; Arslan Çanta, Tosya’da Yunus Emre Mahallesi, Çanakkale Şehitleri Caddesi No:39/A adresinde hizmet verecek. Mağaza, her yaş ve zevke uygun çanta çeşitleriyle dikkat çekiyor. Kaliteli ve dayanıklı ürünleriyle öne çıkan Arslan Çanta, uygun fiyatlarıyla da Tosya halkının beğenisini kazanmayı hedefliyor.
Tosya'da Arslan Çanta Mağazası Açıldı

Milletvekili Avukat Halil Uluay’dan Arslan Çanta’ya Ziyaret

Kastamonu Milletvekili Avukat Halil Uluay açılıştan sonra Arslan Çantayı ziyaret ederek incelemelerde bulundu ve mağaza hakkında bilgiler aldı. Arslan Çanta, Tosya halkının yoğun ilgisiyle karşılandı. Açılış günü mağazayı ziyaret edenler, geniş ürün yelpazesini ve kaliteli hizmeti takdirle karşıladı. Arslan Çanta, Tosya’da çanta alışverişinin yeni adresi olmayı hedefliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.