enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Arda Güler Real Madrid’den ayrılıyor mu? Arda Güler başka bir takıma mı gidiyor?

Milli futbolcu Arda Güler, uzun bir sakatlık sürecinin ardından Real Madrid formasıyla sahalara geri döndü, ancak istediği forma şansını bir türlü yakalayamadı. İspanyol basını, Arda Güler’in yeni takımını açıkladı.

Arda Güler Real Madrid’den ayrılıyor mu? Arda Güler başka bir takıma mı gidiyor?
29 Şubat 2024 13:37
A+
A-

Türkiye’nin önde gelen futbolcularından Arda Güler, yaz transfer döneminde büyük bir bonservis ücretiyle Fenerbahçe’den Real Madrid’e geçiş yapmıştı. Ancak son zamanlarda yaşadığı sakatlıklar nedeniyle uzun bir süre sahalardan uzak kaldı. İyileşmesinin ardından takımda istediği kadar forma şansı bulamayan Güler’in, İspanyol basınında mutsuz olduğu ve takım içindeki durumunun sıkıntılı olduğu belirtiliyor.

Son olaylar, özellikle son maçta oyuna girmesi planlanmasına rağmen teknik direktör Carlo Ancelotti’nin bu karardan vazgeçmesiyle Arda Güler’in büyük bir sinir yaşadığını gösteriyor. Bu durum, genç futbolcunun Real Madrid’den ayrılma olasılığını artırdığı yönünde spekülasyonlara yol açtı. Kulübün, Güler’i daha fazla oyun zamanı alabileceği bir takıma kiralık olarak göndermeyi düşündüğü de ifade ediliyor.

İspanyol kulübü Sevilla’nın, Arda Güler’i transfer etmek için harekete geçtiği ve bu konuda ciddi adımlar attığı da gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.