enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Altın fiyatları rekor seviyelere yükselecek! (Kastamonu altın fiyatları)

Altın fiyatları rekor seviyelere yükselecek! (Kastamonu altın fiyatları)
1 Şubat 2022 11:31
A+
A-

“Altın fiyatları rekor seviyelere yükselecek” açıklaması Heraeus Precious Metals’tan geldi. Peki Kastamonu’da altın fiyatları ne kadar? İşte gram altın, çeyrek altın fiyatı…

Altın fiyatları rekor seviyelere yükselecek açıklamasında bulunan Heraeus Precious Metals, bu yıl yüksek enflasyonun ve tahvillerde reel getirinin negatif olmaya devam etmesinin etkisiyle yatırımcıların bundan dolayı altın iştahının kabaracağını belirtti.

ALTIN FİYATLARI ZİRVEYİ TEKRAR DENEYECEK

Dünya gazetesinde yer alan habere göre 2021 yılının altın için güçlü bir yıl olduğu belirtildi. Altın fiyatları hem yurtiçi piyasalarda hem de yurt dışı piyasaların tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. Ons altın fiyatı 2028 dolara fırladığını belirten Heraeus, altın fiyatının bu yıl tekrar zirveyi deneyeceğini savundu.

Faiz artırımının değerli metaller için negatif olduğunu ancak Fed’in faizleri yavaş bir hızla arttıracağını belirten Heraeus, faiz artırımları sonrasında bile reel getirinin sıfırın altında olmaya devam edeceğini öne sürerek yaşanan bu sürecin altına güçlü destek olarak döneceğini açıkladı. Heraeus, 2022 yılında altının ons fiyatının 1700-2120 dolar aralığında hareket edeceğini tahmin etti.

KASTAMONU ALTIN FİYATLARI NE KADAR?

Kastamonu’da altın fiyatları hemşerilerimiz tarafından merak ediliyor. Gram altın fiyatı yükselişle başlarken bugün 776,5 liradan işlem görüyor.

Çeyrek altın fiyatı 1.273 liradan satılırken Cumhuriyet altın fiyatı da 5.200 liradan satılarak işlem görüyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.