enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Altın fiyatları 1000 lirayı geçti! İslam Memiş alım için tarih ve fiyat verdi

Altın fiyatları 1000 lirayı geçerek yeni rekora doğru gidiyor. İslam Memiş gram altın alacaklara için alım tarihi verdi.

Altın fiyatları 1000 lirayı geçti! İslam Memiş alım için tarih ve fiyat verdi
9 Haziran 2022 11:39
A+
A-

Altın fiyatları 1000 lirayı geçerek yeni rekora doğru gidiyor. İslam Memiş gram altın alacak vatandaşlar için alım tarihi verdi.

“GRAM ALTIN FİYATINDA 1050 LİRA SEVİYESİ ÇOK RİSKLİ”

Gram altın fiyatında 1050 lira seviyesinin çok riskli olduğunu belirten İslam Memiş, “Yatırımcı korku ve panikle bin lira seviyesinden gram altın almamalı” uyarısında bulunarak “Bence alım için beklenmeli” dedi.

ALTIN ALIMI İÇİN TARİH VE FİYAT VERDİ

Altın fiyatlarının yükselişi ve dolar kurunun fırlaması ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yeni ekonomi paketi açıklayacağını ve bu paket açıklandıktan sonra ister istemez altının gram fiyatında dolar kurunda teknik olarak bir geri çekilme olacağını belirten İslam Memiş, altın alacaklara alım için tarih ve fiyat verdi.

Erdoğan’ın açıklaması sonrası gram altının düşeceğini söyleyen Memiş, “Gram altın TL fiyatında 950 lira alınabilir seviye. Gram altında 950 lira, dolar kurunda 15,88 lira beklenmesi gerekiyor. Muhtemelen ağustos ayında bu seviyeler görülür.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.