enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

Almanya’da Başlayan “Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi’ Kastamonu Tosya’da

Almanya’nın Tübingen kentinden başlayan Europa-Orient/Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi’nin Kastamonu Tosya etabının startı dün verildi.

Almanya’da Başlayan “Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi’ Kastamonu Tosya’da
14 Mayıs 2022 12:11 | Son Güncellenme: 14 Mayıs 2022 12:25
A+
A-

Almanya’da Başlayan “Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi’ Kastamonu Tosya’da

Bu yıl on altıncısı gerçekleştirilen Europa-Orient/Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi’nin Kastamonu Tosya etabı, Tosya Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle başladı.

T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın himayelerinde 16. Europa Orient Rallye, ‘Doğu-Batı Dostluk ve Barış Rallisi’ ’nin İstanbul’da başlayan Türkiye etabı ülkemizin tarihi ve turistik bölgelerinden geçmek üzere devam ediyor.

 

Yarışmacıların çeşitli sosyal görevler üstlenerek yarıştığı, Avrupa’nın birçok ülkesinden, farklı kültürlerden insanları buluşturan rallinin bu yılki rotasında Dışişleri Bakan Yardımcısı ve AB Başkanı, Büyükelçi Sayın Faruk Kaymakçı’ nın desteği ve Tosya belediyesinin güzel organizasyonu ile Kastamonu Tosya da yerini aldı.

Tosya Kaymakamlığı bu organizasyon için bir teşekkür mesajı yayınladı.

“Bu organizasyon vesilesiyle katılımcıları konuk etme mutluluğunu bize yaşatan Tosya ilçemizin yetiştirdiği kıymetli Devlet Adamı Sayın Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı ve emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz” denildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.