enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp

“Acının Tatlı Tebessümü” Sloganı Birinci Oldu

Taşköprü Muzafferettin Gazi ve Kastamonu Yıldırım Beyazıt İlkokulu tarafından ortaklaşa düzenlenen “Kastamonu Çocukları Ürünlerine Sahip Çıkıyor” projesi kapsamında düzenlenen “Taşköprü Sarımsağı” konulu slogan yarışmasında dereceye giren öğrencilere Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal tarafından ödülleri verdi.

“Acının Tatlı Tebessümü” Sloganı Birinci Oldu
13 Mayıs 2022 18:08
A+
A-

  “Kastamonu Çocukları Ürünlerine Sahip Çıkıyor” projesi kapsamında düzenlenen “Taşköprü Sarımsağı” konulu slogan yarışmasında “Acının Tatlı Tebessümü” sloganıyla Alperen Yılmaz 1.’ci oldu

Taşköprü Postasından Hamza Sefa Yılmaz’ın haberine göre; 225 eserin katıldığı slogan yarışmasında ilçemizde ilk 3’e giren Taşköprü Muzafferettin Gazi İlkokulu’ndan “Acının Tatlı Tebessümü” başlıklı sloganı ile ilçemizde ve il genelinde birinci olan Alperen Yılmaz’a, il geneli ve ilçede de “Günde bir diş yut, sağlığın yerinde olsun” sloganıyla 2. olan Taşköprü Yatılı Bölge Ortaokulu öğrencimiz Umut Enes Nar’a ve “Sarımsaktır adı, Taşköprü’dür Anavatanı” sloganıyla ilçede 3. olan Yiğit Ali Topcu’ya ödüllerini, Başkan Çatal takdim etti.

Okul Müdürü Ümit Yaşar Yılmaz ve öğrenciler desteklerinden dolayı ve hediyeleri için, Belediye Başkanı Abdullah Çatal’a teşekkür etti. Çatal, eğitimin öncelikleri olduğunu belirterek öğrencilere ve emeği geçen okul idaresine başarılar diledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.